INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

O vedetă din Bundesliga s-ar putea reîntoarce în Premier League » West Ham vrea să pună mâna pe un fost jucător al lui Manchester United

Javier Hernandez, foto: reuters
Javier Hernandez, foto: reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 04 iulie 2017 11:39

West Ham este în discuții cu Javier ”Chicharito” Hernandez, atacantul lui Bayer Leverkusen. Internaționalul mexican, care mai are contract cu echipa lui Heiko Herrlich doar un an, ar reveni în Premier League, unde a jucat cinci sezoane în tricoul lui Manchester United, conform Mirror.

Prioritatea de top a antrenorului Slaven Bilici din această vară este de a întări forța ofensivă a echipei. ”Ciocănarii” caută doi puncheri capabili să desfacă apărările adverse și să marcheze multe goluri, în noul sezon.

Cum Andrew Carrol și Diafra Sakho sunt încă accidentați, West Ham și-a manifestat interesul de a-l aduce pe ” Chicharito” pe London Stadium. Formația engleză vrea să se miște repede și să-l transfere pe atacantul lui Leverkusen, plătindu-i clauza de reziliere, de 13 milioane de lire sterline.

Javier Hernandez este un fotbalist cu mare experiență la nivel înalt, el petrecând cinci ani la Manchester United și alți doi la Real Madrid. În ultimele două sezoane, a fost de fiecare dată golgheterul lui Bayer.

Chicharito, în vârstă de 29 de ani, este cotat la 18 milioane de euro de transfermarkt. În campionatul recent încheiat, el a jucat în 26 de meciuri în Bundesliga, înscriind 11 goluri. Recent, a evoluat cu naționala țării sale la Cupa Confederațiilor din Rusia, unde a marcat o dată în partida cu Portugalia.

 

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează