INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

OFICIAL Eric Abidal pleacă de la Barcelona! Comunicatul clubului

OFICIAL Eric Abidal pleacă de la Barcelona! Comunicatul clubului
OFICIAL Eric Abidal pleacă de la Barcelona! Comunicatul clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 18 august 2020 17:34 / Actualizat marti, 18 august 2020 17:44

FC Barcelona a anunțat oficial că se desparte de Eric Abidal, 40 de ani, care era director sportiv la clubul catalan de 2 ani.

„FC Barcelona și Eric Abidal s-au înțeles în privința încheierii contractului. Clubul îi mulțumesc public lui Eric Abidal pentru profesionalism, angajament, dăruire și pentru relația sa apropiată și pozitivă cu toate aspectele familiei blaugrana”, informează FC Barcelona pe site-ul oficial.

Cotidianul catalan Sport scrie că Abidal i-a luat apărearea fostului antrenor, Quique Setien, lucru care n-a fost pe placul șefilor. Francezul ar plăti pentru atacul dur care l-a înfuriat pe Messi la începutil anului, acuzaţiile la adresa lui Xavi şi falimentul gestionării ultimului mercato. Detalii AICI!

Koeman la Barcelona

Olandezul Ronald Koeman va fi numit oficial ca antrenor blaugrana și prevestea încă de anul trecut modificări masive ale Barçei. „Bătrânii" Suárez (33 de ani), Piqué (33), Busquets (32), Rakitici (32) și Jordi Alba (31) pot fi puși pe lista de transferuri. Nu și Messi. Dar Leo ar pleca singur. Guardiola insistă să vină la Manchester City.

Revoluție la Barcelona! Ronald Koeman pregătește schimbări radicale în primul „11”: „Vei avea portar, dar atât!” » Prima țintă: vedeta lui Ajax

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (3)
amicu
amicu  •  18 August 2020, 21:12
Postat de bazinga pe 18 August 2020, 18:10

Barcelona este condusa de MESSI !Ce spune piticul genial, este lege acolo !

vezi ca te striga mamica sa te duci la culcare

amicu
amicu  •  18 August 2020, 21:11

aleluia.Si-a batut joc de cei care l-au ajutat la greu. Satate si drum bun !

bazinga
bazinga  •  18 August 2020, 18:10

Barcelona este condusa de MESSI !Ce spune piticul genial, este lege acolo !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează