INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Spaniolii anunță: Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona! Cu ce superechipă ar fi ajuns la un acord

Ousmane Dembele
Foto: Imago
Ousmane Dembele Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 30 decembrie 2021 18:34 / Actualizat joi, 30 decembrie 2021 19:33

Ousmane Dembele (24 de ani) e foarte aproape să plece de la Barcelona, după ce negocierile cu catalanii pentru prelungirea contractului au eșuat. Fotbalistul este gata să meargă la Juventus.

După ce a pus cerințe uriașe pentru a semna un nou contract cu Barcelona, 40 de milioane de euro salariu anual și 20 de milioane primă pentru reînnoirea înțelegerii, Barcelona i-a transmis deja jucătorului că nu-i poate îndeplini pretențiile.

Xavi caută atacant și s-a oprit în curtea lui Juventus » Jucătorul vrea la Barcelona
BARCELONA
Xavi caută atacant și s-a oprit în curtea lui Juventus » Jucătorul vrea la Barcelona

Astfel că Dembele este liber să semneze cu orice echipă în această iarnă și să se transfere gratis în vară. Iar internaționalul francez ar fi ajuns deja la o înțelegere cu un club de top din Europa.

Potrivit celor de la Sport.es, Dembele a ajuns la un acord de principiu cu Juventus pentru un transfer în vara viitoare. Alte echipe interesate de francez mai sunt Manchester United, Newcastle sau Arsenal.

125 de milioane de euroa plătit Barcelona pentru a-l transfera pe Dembele de la Dortmund. O pierdere uriașă pentru clubul catalan

Dembele, o umbră la Barcelona

De când a venit la Barcelona, Dembele a jucat doar 51,4% din meciurile catalanilor, începând în primul „11” numai 80 dintre ele, adică 32,6%. A marcat 30 de goluri și a oferit 22 de pase decisive. În cea mai mare parte a timpului, „Dembouz” a fost accidentat.

Cu Depay, Demir, Ez Abde, Fati și Ferran Torres, recent transferat, Xavi consideră că are flancurile asigurate.

Altă mutare pe axa Barcelona - Torino

Dacă Dembele este așteptat la Torino în vara viitoare, FC Bracelona și-l dorește în această pauză competițională pe Alvaro Morata (29 de ani). 

Vestea lansată de Marca a fost confirmată și de jurnaliștii italieni. Xavi vrea să „blindeze” postul de atacant central, acoperit în acest moment doar de Luuk de Jong și Braithwaite, jucători care n-au confirmat momentan pe Camp Nou.

Conform calciomercato, Barcelona are un avantaj în semnarea lui Morata, întrucât ibericul și-ar dori și el transferul. Asta deși Alvaro a crescut la juniorii rivalei Real Madrid, echipă pentru care a bifat aproape 100 de meciuri și la seniori.

Cei de la calciomercato scriu însă și de dificultățile mutării. Ar trebui rediscutată înțelegerea dintre Juventus și Atletico, clubul care-l deține pe Alvaro, iar Juve ar fi nevoită să-l înlocuiască pe atacantul care a bifat în acest sezon 7 goluri în 23 de partide oficiale. 

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Se produce transferul lui Ianis Hagi?: „Are o clauză care oricând poate fi plătită”

La Liga, decimată de COVID » Focar la 16 echipe, meciul Barcelonei e în pericol

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează