INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER GSP

1 punct între Arsenal și City pentru titlu, „tărăboi” la retrogradare » Analizăm la Premier GSP, alături de Ion Alexandru

Vineri, 10 mai, Premier GSP cu Ion Alexandru
Vineri, 10 mai, Premier GSP cu Ion Alexandru

Articol de - Publicat vineri, 10 mai 2024 14:02 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 15:28

Premier GSP a revenit astăzi, 10 mai. Daniel Grigore și Ion Alexandru au prefațat etapa 37 din Premier League și vor comenta noutățile din campionatul Angliei.

Doar un punct le despart pe Arsenal și Manchester City înaintea rundei 37. „Cetățenii” vor deschide etapa sâmbătă, când vor da piept cu Fulham în deplasare. Replica din partea lui Arsenal este așteptată o zi mai târziu, pe Old Trafford, contra unui Manchester United în corzi, cu o singură victorie în ultimele 7 meciuri de campionat.

La polul opus al clasamentului, Nottingham, Luton și Burnley, deși cu șanse mai mici, luptă pentru menținerea în cel mai spectaculos campionat al lumii.

Premier GSP cu Ion Alexandru

Prefațăm etapa de Premier League alături de Ion Alexandru, redactor-șef eurosport.ro și comentator sportiv. Vineri, 10 mai, ora 14:00, în direct pe site-ul www.gsp.ro și pe canalele de Facebook și YouTube ale Gazetei Sporturilor. Vă invităm să ne fiți alături.

VIDEO. De ce eșuează românii în străinătate? Gabriel Glăvan, explicații la Premier GSP

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
magic4ever
magic4ever  •  10 Mai 2024, 12:46

Arsenal a pierdut titlul cand a pierdut pe teren propriu cu Aston Villa....City nu se mai incurca cu nimeni,castiga la scor fiecare meci si o sa iasa iar campioni...

JurnalustistiPenibili
JurnalustistiPenibili  •  10 Mai 2024, 08:55

Asa este in Romanica, titluri de cacao…. Diferenta de 1 pct…, dar ambele au același numar e meciuri jucate? Dacă intri pe un site de știri ți se face scârbă din titluri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează