INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - NEWCASTLE

VIDEO Scene incredibile în Premier League, la Everton - Newcastle! Un fan s-a legat de stâlpul porții chiar în timpul meciului: motivul protestului

Meciul dintre Everton și Newcastle a fost întrerupt minute bune în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0, după ce un fan al gazdelor s-a legat de bara porții lui Begovic. +10   FOTO
Meciul dintre Everton și Newcastle a fost întrerupt minute bune în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0, după ce un fan al gazdelor s-a legat de bara porții lui Begovic.

Articol de GSP - Publicat joi, 17 martie 2022 22:58 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 00:11

Meciul dintre Everton și Newcastle a fost întrerupt minute bune în debutul reprizei secunde, la scorul de 0-0, după ce un fan al gazdelor s-a legat de bara porții lui Begovic. „Caramelele” s-au impus cu 1-0, datorită golului marcat de Iwobi în minutul 90+9.

Scene nemaivăzute au avut loc în această seară pe Goodison Park. Un tânăr fan a păcălit vigilența forțelor de ordine și a reușit să se lege de stâlpul din dreapta la porții lui Everton. 

Scene incredibile în Premier League, la Everton - Newcastle!

Timp de aproape 8 minute, organizatorii și stewarzii au încercat să taie legătura făcută cu o curea de plastic, în jurul gâtului. 

Nici după ce au reușit fanul nu s-a potolit. A fost purtat pe brațe în afara suprafeței de joc. Un alt suporter a intervenit în ajutor și a fost escortat de forțele de ordine. 

Tânărul a purtat un tricou cu mesajul campaniei „Just stop oil”. Activiștii de mediu britanici au protestat în ultimele luni față de exploatarea combustibililor fosili, avertizând că „urmează un adevărat dezastru climatic”. Ei au organizat proteste pe străzile marile orașe din Anglia, dar și în fața benzinăriilor și marilor rafinării.

Everton - Newcastle 1-0

  • A marcat: Iwobi 90+9

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Imagini spectaculoase » Bucurie de nedescris în vestiar, după convocarea în premieră la naționala Franței

FOTO Cicâldău și Moruțan, OUT din Europa » Barcelona se impune cu mari emoții și se califică în sferturile UEL. Cicâldău a dat o pasă decisivă

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (3)
2307423199297157
Valentin Motocea  •  18 Martie 2022, 10:32

Vai *** daca mergem pe energie verde, distrugem si mai repede tot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  18 Martie 2022, 09:52

Prea multi necajiti pe lumea asta.Se alege praful de tot.

depeche
depeche  •  17 Martie 2022, 23:25

Nu este curea, pare a fi un lant de siguranta pentru bicicleta :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close