INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Manchester City, învinsă „acasă” și cu om în plus de Leeds » Șansă pentru Manchester United?

Stuart Dallas (dreapta) a reușit o „dublă” pentru Leeds // foto: Guliver/gettyimages
Stuart Dallas (dreapta) a reușit o „dublă” pentru Leeds // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021 17:09 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 17:52

Manchester City a fost învinsă de Leeds pe teren propriu, scor 1-2, în etapa 31 din Premier League.

Surpriză mare pe „Etihad”, în primul meci al zilei din Premier League. Liderul Manchester City se putea distanța de Manchester United la 17 puncte cu o victorie, dar a clacat inexplicabil, în condițiile în care a avut un om în plus o repriză întreagă.

Cu vedetele De Bruyne și Gundogan pe bancă, trupa lui Guardiola a fost surprinsă de băieții lui Marcelo Bielsa în minutul 42, când Stuart Dallas a șutat de la marginea careului de 16 metri. Bară-gol, nicio șansă pentru Ederson.

Repriză întreagă cu om în plus pentru Manchester City

La 3 minute distanță, în primul minut de prelungire al primei părți, stoperul Liam Copper a primit cartonașul roșu, din cauza unei intrări cu talpa pe genunchiul lui Gabriel Jesus. „Centralul” Andre Marriner acordase inițial „galben”, dar a schimbat culoarea cartonașului după ce a revăzut faza pe monitorul de la marginea suprafeței de joc.

Deși a jucat toată repriza secundă în superioritate numerică, Manchester City a egalat abia în minutul 76, prin Ferran Torres, care a finalizat o serie de pase rapide ale „cetățenilor”. Echipa lui Guardiola a forțat pentru încă un gol, dar acesta a venit chiar în poarta lor! Același Stuart Dallas a înscris, în minutul 90+1, după o pasă precisă pe culoar a lui Alioski, nord-macedoneanul rival cu România în preliminariile pentru Cupa Mondială.

Bielsa a lăudat City

Bielsa a fost extrem de fericit după meci, râzând la interviuri: „Am meritat victoria, dar just ar fi fost să câștige City. E un paradox! (râde) E dificil, dar asta cred. Am făcut un efort mare, City a dominat meciul și a avut șanse mai mari. Dacă nu am fi avut un nivel foarte ridicat de agresivitate, n-am fi putut reduce diferența creativă dintre noi și City”

Clasament Premier League: Manchester City, lider detașat

Rămân 14 puncte între cele două echipe din Manchester, dar United are două meciuri mai puțin ca rivala sa, astfel că diferența în fruntea clasamentului s-ar putea reduce la 8 puncte cu 6 etape înainte de final. Nou-promovata Leeds este a 9-a în clasament, cu 45 de puncte și 3 victorii consecutive!

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Explozie de pozitivi la naționala Italiei: 27 de cazuri » Daniele De Rossi, internat cu pneumonie

Final de eră la Tottenham? Presa din Anglia anunță că Harry Kane vrea să plece

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
kyil
kyil  •  10 Aprilie 2021, 18:11

Blat ordi,nar. Lasa ti ma cu paradox,zi proasta. Sa bati bvb in ucl si la 3 zile sa te bata acasa leeds cu un om in minus,asta inseamna sa faci bani din pariuri.

ripensistu
ripensistu  •  10 Aprilie 2021, 18:36

Sa plece musulmanii de si atunci o sa vedem distractie la City.

sooos1ck
sooos1ck  •  10 Aprilie 2021, 18:10
Postat de bazinga pe 10 Aprilie 2021, 17:42

Campionatul este jucat deja ! City sunt campioni !Asta a fost un accident !Tranteala pentru pariori !

Mai degraba e rezultat de rupt bilete, nu e usor sa pierzi cu un om in plus cu o echipa net inferioara!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează