INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Primul "El Clasico" din acest sezon bate la ușă! Jurnaliștii britanici au realizat un prim "11", pentru fiecare echipă, cu cei mai huliți jucători de către fanii adverși

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 19 decembrie 2017 23:53

În așteptarea primului meci Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, ora 14:00) site-ul 101greatgoals a realizat pentru fiecare echipă un prim "11" cu fotbaliștii pe care fanii rivalei i-au urât cel mai mult în istorie.

Cel mai antipatizat jucător al lui Real Madrid de către fanii adverși este Luis Figo. Portughezul a venit la "galactici" în iulie 2000, pentru 60 de milioane de euro, tocmai de la rivala Barcelona, pentru care jucase 5 ani. În cele 5 sezoane în care a activat la Real Madrid, lusitanul a fost mereu ironizat de fanii catalani, care l-au supranumit "Iuda" și au aruncat de fiecare dată spre el diverse obiecte.

Primul 11 al lui Real Madrid îi mai cuprinde pe portarul Paco Buyo, fundașii Alvaro Arbeloa, Fernando Hierro, Pepe și Sergio Ramos, mijlocașii Guti, Angel Di María și Pedrag Mijatovici, atacanții Cristiano Ronaldo și Raul, fanii catalani neputând uita numeroasele meciuri memorabile făcute împotriva echipei lor de suflet.

De partea cealaltă, cel mai hulit jucător al Barcelonei de către fanii lui Real Madrid este Gerard Piqué. Fundașul central al catalanilor a devenit inamicul public al fanilor madrileni în special datorită viziunii sale politice, fiind un puternic susținător al separării provinciei Catalunya de Spania.

Echipa de start cea mai hulită a Barcelonei îi mai conține pe portarul Victor Valdés, fundașii Dani Alves, Abelardo și Jordi Alba, mijlocașii Luis Enrique, Sergio Busquets, Pep Guardiola, Hristo Stoichkov și atacanții Luis Suárez și Samuel Eto’o.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează