INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Probleme pentru Pep Guardiola! O vedetă de la Manchester City se simte frustrată: "Dacă vrea, e liber să plece"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2017 12:19

Argentinianul Sergio Aguero, atacantul lui Manchester City, are doar 7 meciuri complete în acest campionat și unul singur în Liga Campionilor. ”Uneori, cred că Jesus merită să joace”, spune antrenorul Pep Guardiola.

Acesta este cel mai bun sezon al lui Manchester City, care are 17 victorii la rând în campionat, record all-time, marcând 60 de goluri, o medie de 3,15 reușite pe meci. Însă atmosfera nu e perfectă pe "Etihad Stadium". Chiar golgeterul său, argentinianul Sergio Agüero, se simte frustrat că nu joacă atât de mult pe cât ar vrea. Când a fost înlocuit la 4-1 cu Tottenham, după 58 de minute, și-a aruncat mănușile furios, reacție observată și de managerul "cetățenilor".

În actuala stagiune, atacantul are 7 partide integrale în Premier League și numai una în Champions. "Am fost fotbalist și înțeleg ce înseamnă o înlocuire, știu că ești trist. Îl respect pe Sergio. E o legendă și sunt fericit că e aici. Totuși, dacă vrea, e liber să plece. El va decide totul în viața și cariera lui", a declarat Pep Guardiola. "Agüero poate fi supărat. Uneori, cred că Gabriel Jesus merită să joace".

La 29 de ani, Agüero este cel mai prolific atacant din istoria clubului. A dat 184 de goluri în toate competițiile, 15 în acest sezon, 101 numai pe "Etihad". 

12 goluri a marcat Sergio Agüero în Premier League în acest sezon (14 partide disputate), având 22 de reușite în campionat în 2017

101 goluri a marcat City în Premier în 2017, prima echipă engleză care depășește 100 într-un an calendaristic (de la Liverpool, 106 în 1982) 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează