INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Tridentul MNM dispare într-o vară la PSG?! Unde poate ajunge Neymar + Alt atac la Kylian Mbappe

Neymar, Foto: Imago Images
Neymar, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 14:49 / Actualizat marti, 08 august 2023 14:49

După ce Leo Messi (36 de ani) a părăsit PSG, semnând cu Inter Miami, iar Kylian Mbappe (24) e aproape de un transfer la Real Madrid, Neymar (31) a cerut să fie lăsat să plece de la PSG. Ar vrea Barcelona sau Chelsea, dar numai clubul englez îl poate cumpăra.

În vara lui 2021, după sosirea lui Leo Messi de la Barcelona, PSG avea teoretic cel mai puternic trio din fotbalul mondial, MNM, Messi-Neymar-Mbappe. În doi ani, nu a câștigat Liga Campionilor și, în această vară, nu doar că s-a rupt, însă e foarte posibil să dispară complet!

Postul TV care a cumpărat drepturile de televizare pentru FCSB - Nordsjaelland
FCSB - Nordsjaelland
Postul TV care a cumpărat drepturile de televizare pentru FCSB - Nordsjaelland

Tatăl lui Neymar neagă: „L'Equipe a devenit L'Efake”

Messi, 36 de ani, a fost primul care a plecat, la final de contract, gratis, semnând cu Inter Miami, în Major League Soccer. Kylian Mbappe e aproape de transfer, parizienii încercând să-l vândă până la sfârșitul lunii la Real Madrid, singura destinație acceptată de atacantul în vârstă de 24 de ani. 

Iar Neymar, 31 de ani, tocmai ar fi anunțat clubul că vrea să părăsească Parc des Princes. Imediat!

L'Equipe susține că are surse sigure, dar tatăl și impresarul brazilianului, Neymar da Silva Santos, dezminte că fiul său a cerut să fie cedat. „Nu pot confirma o știre care nu există. L'Equipe a devenit L'Efake”, a comentat agentul pentru site-ul PL Brasil.

Xavi și Mauricio Pochettino nu-l vor pe Neymar

Potrivit L'Equipe, Neymar ar vrea să se întoarcă la Barcelona. Problema e că decarul auriverde mai are contract până în 2027, nu ar părăsi Parisul pentru mai puțin de 80 de milioane de euro, imposibil pentru Barcelona.

Nici împrumut nu l-ar putea lua catalanii din cauza salariului foarte mare al jucătorului, 36 de milioane! În plus, Xavi nu l-ar dori la echipă, deși cei doi au fost coechipieri între 2013 și 2015 pe Camp Nou. Antrenorul crede că Ney ar strica atmosfera în vestiar.

Altă variantă pentru el, Chelsea! Inițial, a apărut în presa londoneză știrea că patronul lui Chelsea, Todd Boehly, a început deja negocierile cu Neymar. Nu ar ține cont de dorința lui Mauricio Pochettino. Managerul, care l-a avut 18 luni jucător pe brazilian la PSG, nu îl consideră util pentru formația sa momentan, a dezvăluit Evening Standard

Președintele lui PSG, alt atac la Kylian Mbappe

Prezentându-l pe Goncalo Ramos, 22 de ani, venit de la Benfica (împrumut pentru 20 de milioane de euro cu obligație de transfer definitiv în 2024 într-o afacere totală de 80 de milioane, inclusiv bonusuri de 15 milioane), Nasser Al-Khelaifi l-a atacat din nou pe Kylian Mbappe. 

„Goncalo e un jucător tânăr fantastic, ultramotivat, care luptă pentru echipă. Acesta este tipul de jucător pe care-l vrem în viitor la club”, a declarat președintele lui PSG. Aluzia la KM7 e evidentă, după ce Mbappe a refuzat să semneze un nou contract la Paris pentru a pleca gratis în 2024, la Real Madrid.

Citește și:

FCSB a anunțat prețurile biletelor pentru meciul cu Nordsjaelland, din Ghencea

Un meci programat azi în Liga Campionilor a fost amânat de UEFA

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează