INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - STRASBOURG 2-1

PSG rămâne lider în Ligue 1 » Neymar, eliminat pentru simulare + Ce banner au afișat fanii pentru Mbappe

PSG rămâne lider în Ligue 1 
 Foto: Imago
PSG rămâne lider în Ligue 1 Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2022 09:41 / Actualizat joi, 29 decembrie 2022 09:52

PSG s-a impus pe teren propriu, scor 2-1, în fața celor de la Strasbourg, în runda cu numărul 16 din Ligue 1.

Campioana în exercițiu a Franței a deschis scorul în minutul 14. Neymar a centrat dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, iar Marquinhos, colegul lui din naționala Braziliei, a scăpat de marcajul lui Njiku și a trimis cu capul pe centrul porții. 

„Steaua e marea mea iubire
FCSB
„Steaua e marea mea iubire" » Altfel de interviu cu Adrian Neaga: fugea din cantonament la discotecă + ce cadou a primit de la Becali pentru grupele UCL

În minutul 30, oaspeții au ratat o ocazie uriașă. Ludovic Ajorque i-a pasat excelent lui Adrien Thomasson în interiorul careului, însă șutul din 5 metri al mijlocașului lui Strasbourg a fost respins miraculos de Gianluigi Donnarumma. 

Strasbourg a reușit să egaleze la 6 minute de la reluarea jocului. Thomasson a fost lansat în adâncime, a ajuns la marginea careului și a centrat. Balonul a fost deviat în proprie poartă de Marquinhos, care punctase în prima repriză. 

Neymar, eliminat pentru simulare

PSG a jucat în inferioritate numerică din minutul 62. Neymar a fost eliminat după ce a simulat un contact în interiorul careului celor de la Strasbourg. Brazilianul a plecat mai repede la vestiare, întrucât a primit al doilea cartonaș galben. 

PSG rămâne lider în Ligue 1 » Neymar, eliminat pentru simulare + Ce banner au afișat fanii pentru Mbappe

Trupa lui Christophe Galtier a dat lovitura în minutul 90+5. Kylian Mbappe a fost lansat în adâncime de Vitinha, însă a fost faultat în careu de către Nyamsi. Superstarul parizienilor a transformat lovitura de pedeapsă și a adus victoria pentru liderul din Ligue 1. 

Fanii l-au susținut pe Mbappe printr-o serie de bannere: „Kylian, viitorul îți aparține. Golgeterul Mondialului, produs pur parizian. Tu ești campionul!”.

PSG rămâne lider în Ligue 1 » Neymar, eliminat pentru simulare + Ce banner au afișat fanii pentru Mbappe

Totul despre PSG - Strasbourg

Citește și:

„Uraganul” Haaland a lovit din nou » Borna impresionantă atinsă în 14 meciuri de Premier League

Drumurile făcute din cauza războiului din Ucraina au lăsat urme în cazul lui Mircea Lucescu: „M-am trezit cu probleme de șold, de genunchi”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
Draconian
Draconian  •  29 Decembrie 2022, 12:49

Mbappe e noul Pelé, un Pelé 2.0 al Mileniului 3, mult mai rapid si puternic , mai multe driblinguri mai multe goluri mai mare viteza, un superfotbalist care valoreaza un MILIARD de euro...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează