INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECES

Fostul fotbalist de primă ligă a fost găsit mort, la două zile de la dispariție

Radoslav Kunzo // foto: sport.aktuality.sk
Radoslav Kunzo // foto: sport.aktuality.sk

Articol de - Publicat joi, 13 aprilie 2023 12:50 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 13:28

Fostul fotbalist slovac Radoslav Kunzo (48 de ani), ani buni legitimat la cluburi din prima ligă a Slovaciei, a fost găsit mort la câteva zile după ce fusese dat dispărut.

Kunzo fusese dat dispărut pe 9 aprilie, atunci când a părăsit locul unui accident rutier. Aflat la volanul mașinii, fostul fundaș central a ieșit în afara carosabilului, a lovit câțiva copaci, stânci și panouri publicitare.

La ieșirea din mașină, Kunzo sângera în zona urechii. A fost tratat pe fugă de un trecător aflat în zona, apoi s-a făcut nevăzut.

La aproape două zile distanță, a fost găsit mort. Momentan, cauza oficială a decesului este necunoscută.

Fostul fotbalist Radoslav Kunzo a fost găsit mort, la două zile după ce fusese dat dispărut

„În ciuda eforturilor agențiilor care au ajutat la căutare, din păcate Radoslav a fost găsit prea târziu”, au transmis autoritățile, conform publicației slovace Sport.

Kunzo lucra în prezent la clubul de liga a cincea Slovensky Grob, unde era antrenor-jucător. Cu două zile înainte să dispară, fusese rezervă la un meci.

Cea mai bună perioadă a carierei a avut-o la Inter Bratislava între 2001 și 2007, unde a fost căpitan de echipă, a jucat 159 de meciuri și a înscris 16 goluri. A plecat de la echipă în februarie 2007, iar la finalul acelui sezon Inter Bratislava a retrogradat. De atunci, nu a mai revenit în prima ligă.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează