INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Reacția altfel a fotbalistului recompensat de Mourinho cu pantofi de 800 de euro: „N-a fost rasism, ador bananele”

Felix Afena-Gyan// foto: Imago
Felix Afena-Gyan// foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2021 23:47 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 00:20

Felix Afena-Gyan, 18 ani, ghanezul care a oferit victoria Romei la Genoa, 2-0, marcând ambele goluri, a fost recompensat de José Mourinho. 

Antrenorul „giallorosso” i-a dăruit o pereche de pantofi în valoare de 800 de euro, așa cum îi promisese. 

Felix Afena-Gyan: „Nu m-am supărat, remarca n-a fost rasistă”

Gyan a postat filmulețul complet în care primește cadoul de la Mourinho, apoi l-a șters și a tăiat partea în care operatorul îi strigă înainte să deschidă cutia: „Sunt banane!”

Mulți au interpretat această reacție drept rasism, dar tânărul a comentat: „Nu m-am supărat, pentru că știu că, în esență, remarca n-a fost rasistă. Din prima zi, am fost acceptat de Roma ca un membru al familiei. În plus, eu ador bananele”.

Mourinho și promisiunea pe care i-a făcut-o lui Afena-Gyan

După marcarea golurilor din Roma - Genoa 2-0, tânărul ghanez a fugit către banca de rezerve pentru a sărbători împreună cu managerul său reușitele.

 „I-am promis lui Felix o pereche de ghete în cazul în care va marca, unele destul de scumpe, undeva pe la 800 de euro, așa că a venit la mine să se asigure că nu am uitat. 

Îmi place mult sangele lui rece pe care îl arată, puterea lui fizica, dar, peste toate, smerenia sa. Mâine dimineață mă duc să-i cumpăr ghetele pe care i le-am promis!”, a spus Jose Mourinho ieri, potrivit DAZN.

Citește și:

Jose Mourinho s-a ținut de promisiunea pe care i-a făcut-o noului puști-minune al lui AS Roma: „A venit la mine să se asigure că nu am uitat”

Reacție dură de la FCSB, după scenariul lansat de Dinu: „Ori n-ai nicio legătură, ori ești rău intenționat sau prost de bubui!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează