INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Război Mourinho - Conte! Portughezul de la United, ironii la adresa managerului lui Chelsea: "Nu vreau să îmi pierd părul ca el"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 31 iulie 2017 10:58

Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United, l-a atacat pe Antonio Conte, după ce managerul lui Chelsea a spus că nu vrea să fie demis ca portughezul sau ca Ranieri, în urma câștigării titlului.

Jose Mourinho nu lasă nimic neplătit. Mai ales când "înțepătura" o încasează de la un contracandidat la titlu, cum e Antonio Conte. Managerul lui Chelsea afirmase deunăzi că vrea să-și întărească lotul pentru a nu păți ca Mou sau Claudio Ranieri, care în sezonul următor câștigării Premier League au sfârșit prin a fi demiși de londonezi, respectiv de Leicester City. Primul în 2015-2016, celălalt, în 2016-2017.

Chestionat de jurnaliști, managerul lui Man. United a comentat sarcastic: "V-aș putea răspunde în multe feluri. Dar nu vreau să-mi pierd părul tot vorbind despre Conte". Aluzie la faptul că italianul și-a făcut nu demult un transplant.

Dar faptic, portughezul procedează la fel. Tocmai finalizează achiziția lui Matici, de la Chelsea!, în schimbul a 45 de milioane de euro. Și refuză să-i dea drumul lui Marouane Fellaini: "Galatasaray să uite de el. Marouane e important pentru noi". 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
red77
red77  •  31 Iulie 2017, 13:57

Doar gura a mai rămas de asta. Nu.i ia nimeni locul 5 lui united. E greu de tot

romulus65
romulus65  •  31 Iulie 2017, 13:49

Adevarul este ca la ironii Mourinho este ,, number one", il intrece si pe MM Stoica.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează