INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid sacrifică La Liga pentru Champions League! Secetă record de goluri pentru echipa lui Zidane

Real Madrid, dependentă de Karim Benzema
Real Madrid, dependentă de Karim Benzema

Articol de - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 11:19 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 11:31

Real Madrid - Betis 0-0, al doilea nul în ultimele 3 etape care scoate practic trupa lui Zinedine Zidane din lupta pentru titlu în La Liga. Los Blancos au părut cu gândul mai mult la semifinala de Champions League de marți, cu Chelsea. 

„Punct cu punct îi scapă La Liga". Coperta de astăzi din Marca dă verdictul crud, însă adevărat pentru o echipă Real Madrid secătuită de puteri, idei ofensive și afectată de tot zbuciumul din ultima vreme. 

Pare mai simplu drumul către trofeul Champions, „dubla" cu Chelsea și finala de la Istanbul, decât ultimele 5 etape de campionat. Nulul cu Betis, al treilea în 4 jocuri punând și Liverpool, a compromis șansele de a-și păstra titlul. Imaginea cu Zidane și prosopul cu care încerca să se protejeze de ploaie (alt potop după El Clásico) e chintesența înfruntării.

Real Madrid sacrifică La Liga pentru Champions League! Secetă record de goluri pentru echipa lui Zidane
Zidane, antrenorul lui Real Madrid, foto: Imago

Real Madrid, dependentă de Karim Benzema

Condițiile meteo potrivnice în Valdebebas au reprezentat singura asemănare cu victoria împotriva Barcelonei din urmă cu două săptămâni. Bara lui Rodrygo și cele două penaltyuri cerute de Real au fost argumente puține, chiar în condițiile în care a revenit după accidentare și Eden Hazard. 

Kroos, Vinícius și Carvajal au fost menajați pentru Chelsea pentru că fiecare meci îi consumă imens pe los Blancos. Iar când se întâmplă ca francezul Benzema să nu marcheze ori să lipsească, Real suferă ofensiv, 0-0 cu Getafe nefiind un accident.

Apărarea pusă la punct de Zidane nu ajunge

Sunt 370 de minute și 74 de șuturi (17 sâmbătă) trimise acasă în meciurile cu Betis fără gol în campionat. De la reușita lui Ramos, de pe 12 martie 2017, n-a mai punctat Madridul! Ca o comparație cu Barça, în ultimele patru vizite pe Camp Nou, andaluzii au încasat 15 goluri. Numai în sezonul 2006-'07 Real a înscris mai puțin după 33 de etape în acest secol, 51 de goluri față de 56 în prezent (21 reușite de Karim)!

 Și la acest capitol, Barcelona și Atletico stau mai bine. Doar având cea mai bună apărare nu-i suficient să triumfi în Spania. Mai ales că pe traseu o mai așteaptă Sevilla, Bilbao și Villarreal. De unde visa la primul loc, n-ar fi exclus ca Madridul să termine pe 4.

4 meciurila rând la Madrid a reușit Betis fără să primească gol împotriva lui Real.:1-0, 2-0 și două nuluri. Premieră în istoria de 119 ani a clubului blanco

3 partideîncheiate 0-0 pe teren propriu a înregistrat Zidane la Real: de două ori cu Betis, în noiembrie 2019 și sâmbătă, și cu Bilbao, în decembrie 2019

Citește și alte știri din La Liga: 

Dennis Man poate pleca de la Parma! Un nume mare din Spania e cu ochii pe el

Real Madrid, fără prime și premii și în acest sezon » Florentino Perez prelungește austeritatea la Real

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
pson2
pson2  •  25 Aprilie 2021, 13:42

Nu sacrifica nimic. Atat au putut!

harapjam
harapjam  •  25 Aprilie 2021, 12:53
Postat de ripensistu pe 25 Aprilie 2021, 11:46

Inchisoare pe viata pentru cocalarul Perez.

real madrid si barcelona ar trebui sterse din istorie,desfiintate si uitate. la ce datorii au cele 2 echipe ai putea infiinta o tara noua de la zero.

ripensistu
ripensistu  •  25 Aprilie 2021, 11:46

Inchisoare pe viata pentru cocalarul Perez.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează