INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - ATLETICO MADRID 0-0

REAL MADRID - ATLETICO MADRID 0-0 // Diego Simeone critică arbitrajul după derby-ul Madridului: "Ce vreți să vă mai zic?"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 septembrie 2018 08:59

Real Madrid și Atletico Madrid au terminat la egalitate, 0-0, după un derby încins, cu ocazii la ambele părți. (Detalii aici)

După meci, Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid, a criticat prestația arbitrilor și a acuzat faptul că echipa sa nu a primit un penalty, după ce mingea l-a lovit în mână pe Casemiro.

"Ce vreți să vă mai spun? Sunt patru asistenți video și patru pe teren. Se pot înșela, așa cum o poate face oricine. Cred că nu s-au oprit să judece acea fază pentru că au văzut-o ca pe o fază normală. Anul trecut, cu Umtiti, s-a întâmplat la fel. S-a spus că hențul a fost involuntar. Dar ce vreți să vă mai zic?

A fost un meci greu, cu ritm. Cred că în prima repriză meritam să avem avantaj. Nu ne comparăm cu Real Madrid sau Barcelona. Ne putem compara cu cea mai bună echipă din istoria lui Atletico", a declarat Diego Simeone, potrivit Marca.

 clipboard01

Citește și: Alertă la Madrid! Bale, schimbat după 45 de minute din cauza unei accidentări! Ce meciuri poate rata 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (4)
bumix
bumix  •  30 Septembrie 2018, 16:42

DE FAPT DE 3 ORI A FOST HENT IN CAREU DAR NU AU VRUT SA-L DEA ARE DREPTATE SIMIONE

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Septembrie 2018, 12:00

nu prea e penalty, mana e departata putin de corp dar o tine in spate. o hent similar a avut si Godin dupa un corner cand il loveste mingea in mana. ce a jucat Atletico aseara a fost anti-fotbal.

realcf
realcf  •  30 Septembrie 2018, 11:28

Asta tot timpul e nemultumit!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează