INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Lovitură teribilă pentru Real Madrid: Courtois s-a accidentat grav și va lipsi 7 luni de pe gazon!

Thibaut Courtois / Sursă foto: Imago Images
Thibaut Courtois / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 16:40 / Actualizat joi, 10 august 2023 16:56

Thibaut Courtois, titularul incontestabil din poarta lui Real Madrid și unul dintre oamenii determinanți în succesele din anii precedenți, a suferit o ruptură de ligamente încrucișate la genuchi. Va lipsi mai bine de jumătate de an de pe gazon, o veste cum nu se mai proastă pentru Carlo Ancelotti înainte de startul noului sezon. 

Belgianul în vârstă de 31 de ani a suferit o accidentare teribilă la unul dintre antrenamentele efectuate de madrileni, iar verdictul medicilor a fost unul necruțător: Courtois a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genuchiul stâng, o accidentare care-l va ține departe de gazon minimum șapte luni, conform primelor estimări. 

Clubul a confirmat diagnosticul sumbru: „După testele efectuate jucătorului nostru Thibaut Courtois, acesta a fost diagnosticat cu ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul stâng. Jucătorul va fi operat în următoarele zile”, a transmis Real Madrid. 

Real Madrid e obligată, astfel, să transfere de urgență un portar. Alternativa pentru Courtois era ucraineanul Andriy Lunin, un portar în vârstă de 24 de ani cotat la 5 milioane de euro, dar pe care clubul nu-l consideră o variantă de încredere pe termen lung.

Courtois venea după o ruptură musculară la triceps

Courtois încheiase sezonul cu o supărătoare ruptură musculară, care nu l-a împiedicat, însă, să apere în returul cu Manchester City din Champions League, pierdut de Madrid cu 0-4. Acesta suferise o leziune la triceps în apropierea meciului de pe „Etihad”, dar a insistat să fie pe teren în meciul respectiv.

Courtois joacă la Real Madrid din 2018, când Florentino Perez plătea 35 de milioane de euro pentru a-l transfera de la Chelsea.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Transferul verii e gata! Tottenham a cedat la a patra ofertă a lui Bayern pentru Harry Kane

Francezii îl desființează pe Istvan Kovacs, grecii îl laudă » Controversă pe marginea deciziilor luate aseară de român în Liga Campionilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează