INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

FOTO Imaginea cu hamburgerii comercializați pe stadionul lui Real Madrid face înconjurul lumii » „Au început să strângă bani pentru Mbappe”

suporterii lui Real Madrid, foto: Getty Images
suporterii lui Real Madrid, foto: Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 14:11 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 14:56

O imagine cu un hamburger vândut pe stadionul lui Real Madrid, „Santiago Bernabeu”, s-a viralizat pe rețelele de socializare. Deși pare un lucru banal la prima vedere, suporterii madrileni au râs de conducerea Los Blancos, după ce au văzut fotografia.

Deși experiența pe stadionul lui Real Madrid este, de cele mai multe ori, de neuitat, un cont de pe platforma X a postat o fotografie cu un hamburger, vândut pe Bernabeu cu 10 euro, conform Mundo Deportivo. Fotografia a devenit virală din cauza felului în care arăta hamburgerul.

Ofertă de 12 milioane de euro refuzată de Gică Hagi: „Eu am negociat-o”
FARUL
Ofertă de 12 milioane de euro refuzată de Gică Hagi: „Eu am negociat-o”

FOTO. Fanii lui Real Madrid au „taxat” clubul după imaginea cu hamburgerul: „Au început să strângă bani”

Hamburgerul nu arăta deloc a ceea ce ar fi trebuit să fie, prilej pentru suporterii madrileni să ia în derâdere conducerea echipei. Așadar, aceștia nu au ezitat să se amuze pe seama fotografie și au postat comentarii haioase.

Deși contul care a postat fotografia nu specifică, cel mai probabil produsul a fost comercializat la meciul dintre Real și Celta Vigo, de pe 10 martie, încheiat cu victoria gazdelor, scor 4-0.

Imaginea cu hamburgerii comercializați pe stadionul lui Real Madrid face înconjurul lumii » „Au început să strângă bani pentru Mbappe”
Hamburgerul vândut pe stadionul lui Real Madrid, foto: @Footy Scran

„Au început să strângă toți banii pentru Mbappe”, „Au cheltuit deja toți banii pentru Bellingham, nu mai au și pentru mâncare” sau „Nici măcar nu i-aș da-o câinelui meu”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii spanioli.

Cel mai probabil, este vorba despre un eveniment izolat, însă Real nu a oferit momentan o reacție oficială după acest incident. Rămâne de văzut dacă madrilenii vor oferi un răspuns.

Cât va încasa Kylian Mbappe la Real Madrid

Comentariile haioase din partea fanilor vin în contextul în care Real se pregătește să-i ofere un salariu imens lui Kylian Mbappe.

Așadar, Mbappe va primi cel mai mare salariu de la Real Madrid, dar nu mult mai mare decât ceea ce încasează vedete precum Kroos, Modric și Alaba. Salariul net anual ar urma să fie cuprins între 15 și 20 de milioane de euro, crescând de la an la an pe durata contractului. Pe deasupra, există bonusuri de obiectiv care pot crește substanțial veniturile fotbalistului.

În 2022, oferta lui Real Madrid presupunea ca Mbappe să primească 26 de milioane net anual. La PSG, în ultimele două sezoane, a încasat 32 de milioane net pe an.

În ceea ce privește bonusul de instalare, acesta va fi „puțin mai mic decât cel agreat în 2022”, de 130 de milioane de euro.

Citește și alte știri:

Suporterii clubului au primit interdicție în „sferturile” Champions League
INTERDICȚIE
Suporterii clubului au primit interdicție în „sferturile” Champions League
Mourinho se pregătește să revină » Întâlnire de gradul zero
ANTRENOR
Mourinho se pregătește să revină » Întâlnire de gradul zero

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
81mada
81mada  •  13 Martie 2024, 15:29

Rautati…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează