INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, gata să cumpere un fotbalist maghiar! Zidane l-a sunat pe jucător

Dominik Szoboszlai (20 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui RB Salzburg, a intrat pe lista lui Real Madrid // IMAGO
Dominik Szoboszlai (20 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui RB Salzburg, a intrat pe lista lui Real Madrid // IMAGO

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 decembrie 2020 11:16 / Actualizat sambata, 05 decembrie 2020 12:04

Dominik Szoboszlai (20 de ani, extremă stânga), fotbalistul lui RB Salzburg, a intrat pe lista lui Real Madrid. Fotbalistul maghiar este dorit și de Bayern Munchen.

Potrivit Bild, se pare ca Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, l-ar fi contactat deja pe Szoboszlai, fiind impresionat de evoluțiile fotbalistului din Liga Campionilor și de la naționala Ungariei. Sursa citată informează că Real Madrid va pregăti o ofertă în iarnă pentru Dominik. Dorit și de Bayern Munchen, Szoboszlai este tentat să lucreze cu Zidane și le-ar fi transmis conducătorilor clubului din Salzburg că vrea să joace pentru formația din capitala Spaniei.

8 goluriși 9 pase decisive a reușit Szoboszlai pentru RB Salzburg în acest sezon

25 de milioane de euroeste cota de piață a lui Szoboszlai, conform Transfermarkt

România, trezește-te! Suma astronomică investită de Ungaria în fotbal

2 miliarde de euro reprezintă investiția realizată în fotbalul din Ungaria din 2011 până în prezent. Banii au venit din fonduri publice sau dinspre companii în virtutea unui proiect fiscal activ de 10 ani, prin care firmele private obțin facilități dacă direcționează către sport parte din profit. 

Cu prețul unor mari controverse interne și suspiciuni politico-financiare direct spre premierul Viktor Orban, Ungaria e la al doilea EURO consecutiv, cu echipă în Champions League și aproape să doboare recordul de transfer al unui jucător maghiar. În schimb, noi privim de acasă ascensiunea scumpă a vecinilor! Citește analiza GSP despre cum Ungaria condusă de Viktor Orban a restructurat sportul de performanță. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cosmin Olăroiu și Jiangsu Suning ratează Mondialul Cluburilor după decizia FIFA!

Răzvan Lucescu și filmul unui campion » Cum a devenit românul un garant al succesului la Al Hilal

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  05 Decembrie 2020, 12:21

"2 miliarde de euro reprezintă investiția realizată în fotbalul din Ungaria din 2011 până în prezent"...gresit, 2 miliarde eu investit in sport.....prin programul TAO....dar de unde sa stiti voi asa ceva....

jenny10
jenny10  •  05 Decembrie 2020, 11:59

In septembrie ati scris de Man de Uscheala de Florrinel??!!!ca sunt la Real la Barcelona??!!ati vazut ce au facut bijuteriile voastre la nationala...Man si Uscheala.....masinile voastre de goluri(in meciuri aranjate din Liga 1)

gimiskutze
gimiskutze  •  05 Decembrie 2020, 11:54

Si super vedetele de la FCSB? Greseste Real Madrid! ????

Vezi toate comentariile (10)
Comentează