INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid, lovită de COVID-19 într-o săptămână de foc » Zidane pierde un titular pentru meciurile cu Liverpool și Barcelona

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 06 aprilie 2021 14:32 / Actualizat marti, 06 aprilie 2021 14:41

Real Madrid are mari probleme în defensivă înainte de meciurile cu Liverpool și Barcelona.

  • Real Madrid primește vizita lui Liverpool, astăzi, de la ora 22:00, în manșa tur a „sferturilor” din Champions League. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

Echipa lui Zinedine Zidane joacă azi cu Liverpool, în turul sferturilor UEFA Champions League, iar sâmbătă va evolua contra Barcelonei, în La Liga, și nu se va putea baza pe doi jucători importanți.

Rafael Varane are COVID-19

Pe lângă Sergio Ramos, accidentat, Real Madrid nu-l va putea folosi în aceste două meciuri nici pe celalalt fundaș central titular, Raphael Varane. Ibericii au emis un comunicat prin care anunță că francezul de 27 de ani a fost testat pozitiv la testul de coronavirus efectuat în această dimineață.

Astfel, Zidane ar putea miza în centrul defensivei pe un cuplu format din Nacho Fernandez și Eder Militao, iar Lucas Vasquez și Mendy să joace pe benzi sau să repete defensiva din meciul cu Eibar, cu trei fundași: Nacho, Militao și Mendy.

VIDEO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Neymar, atacat dur de un nume mare din fotbal: „Nu-și respectă adversarii, nu-și respectă coechipierii. E total greșit ce face”

Cele mai interesante curiozități de la ultima întâlnire oficială dintre Liverpool și Real Madrid » Ultimul meci pentru Cristiano Ronaldo în tricoul „blanco”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  06 Aprilie 2021, 21:02

Asa merita echipa asta cocalara.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează