INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL WAHDA

Reghecampf, desființat în presa din Emirate: "E de neînțeles ce a făcut la echipă! A distrus visul fanilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 10:42

După ce a fost dat afară de Al Wahda, Laurențiu Reghecampf a fost desființat de jurnaliștii arabi.

Jurnalistul Ali Najm de la alkhaleej.ae, citat de Adevărul, a făcut o analiză dură a mandatului pe care Reghecampf l-a avut la Al Wahda, echipă pe care a lăsat-o pe locul 6 din 14.

"Decizia concedierii antrenorului român n-a fost una pripită, luată într-un moment de furie după pierderea derby-ului cu Al-Jazira. Decizia a fost luată după ce munca antrenorului din ultima perioadă a fost analizată temeinic. Iată cele patru motive care au dus la această mutare:

1. Echipa n-a obţinut nicio victorie în ultimele cinci etape de campionat în care a înregistrat trei remize şi două eşecuri.

2. Prestaţia jalnică a echipei în apărare cu 22 de goluri încasate în primele zece etape.

3. Antrenorul, în loc să folosească jucătorii în formă, a făcut selecţia în funcţie de numele fotbaliştilor şi a ignorat randamentul lor de pe teren.

4. Antrenorul a fost incapabil să găsească soluţii la problemele colective ale echipei sau la cele individuale ale jucătorilor“, e un fragment din articolul celor de la alkhaleej.ae, potrivit Adevărul.

Jurnalistul Ali Najm continuă si pune o întrebare: "Cea mai dificilă întrebare după îndepărtarea lui Reghecampf e următoarea: s-a încheiat şi visul fanilor celor de la Al-Wahda? Luând în considerare cifrele din clasament, câştigarea campionatului e o utopie.

E de neînţeles cum o echipă care trebuia să fie pe podium a pierdut atât de multe puncte. Ce s-a întâmplat cu echipa care a încântat în primele săptămâni şi care, în opinia specialiştilor, era o pretendentă la câştigarea campionatului? Înfrângerea cu Al-Jazira i-a pecetluit soarta lui Reghecampf, în ciuda unui start impresionant de sezon".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
martinpen
martinpen  •  28 Noiembrie 2018, 12:13
Postat de para.para pe 28 Noiembrie 2018, 11:45

"Telekom Sport inventează oferte. Luni, site-ul Telekom Sport a furnizat o ştire „în exclusivitate“: Reghecampf e asaltat de oferte, fiind dorit de trei echipe din prima ligă din Emirate, Al-Nasr Dubai, Al-Wasl Dubai şi Al-Jazira. În primul rând, informaţia nu există nicăieri în presa arabă. Apoi, nu e clar de ce, spre exemplu, Al-Jazira, echipa de pe locul 2, care tocmai a învins Al-Wahda în campionat, provocând demiterea lui Reghecampf, l-ar dori pe antrenorul român! Minte, din nou, că a demisionat Nu e prima dată când Laurenţiu Reghecampf răspândeşte minciuni în ţară la finalul mandatelor sale în fotbalul arab. A procedat identic şi atunci când a fost concediat de la Al-Hilal în 2015. Atunci, „Reghe“ a susţinut în presa din România că el a fost cel care a dorit să plece. „Pe mine nu m-a dat nimeni afară, nu m-a obligat nimeni să plec. M-a determinat cel mai mult să fac acest pas faptul că preşedintele şi-a dat demisia“, a spus Reghecampf la Digi Sport. Acum, la finalul mandatului la Al-Wahda, povestea s-a repetat. În ţară, s-a scris că „Reghe“ a demisionat, pe când, în realitate, el a fost dat afară, după cum se poate citi şi în articolul de pe alkhaleej.ae."

Nu numai ca telekom inventeaza, dar si gsp inventeaza, cand nu copiaza...

marius.bxl
marius.bxl  •  28 Noiembrie 2018, 11:21

A decazut complect .daca nici in zonele arabe nu mai ai loc .....esti terminat

vnelu02
vnelu02  •  28 Noiembrie 2018, 20:53
Postat de vnelu02 pe 28 Noiembrie 2018, 11:57

Vaaai, vine Regheblat acasă şi-i strică ploile *** !

Nea coteţ, jurnalistu' lu'peşte împuţit ! Când am spus "panaramă şi lăţos"am nominalizat pe cineva ? Pentru ce cenzurezi, *** ? *** tăi şi *** sunt bine, sănătoşi ?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează