INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Coechipierul lui Radu Drăgușin joacă de câteva săptămâni cu un deget rupt la picior!

Rodrigo Bentancur, în tricoul lui Tottenham / Foto: Imago
Rodrigo Bentancur, în tricoul lui Tottenham / Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 26 martie 2024 20:28 / Actualizat marti, 26 martie 2024 22:17

Rodrigo Bentancur, 26 de ani, s-a accidentat la începutul lunii, în timpul unui antrenament al lui Tottenham, înaintea derby-ului cu Crystal Palace.

Mijlocașul uruguayan al lui Tottenham, Rodrigo Bentancur, nu se menajează câtuși de puțin. Aflat acum la naționala țării sale, coechipierul lui Radu Drăgușin a făcut o dezvăluire șocantă.

România și-a aflat în această seară ultima adversară din Nations League!
NATIONS LEAGUE 2024/2025
România și-a aflat în această seară ultima adversară din Nations League!

El le-a spus jurnaliștilor sud-americani că de săptămâni bune strânge din dinți și joacă accidentat! „Mi-am rupt degetul mic de la piciorul stâng în urmă cu două sau trei săptămâni și de atunci joc așa. Ar fi trebuit să stau pe tușă cam o lună, ca să se vindece, însă n-a fost posibil”, a declarat Bentancur.

Rodrigo Bentancur: „La încălzire uit de deget. Nu vreau să mă opresc”

Uruguayanul a povestit și cum s-a petrecut totul. „Eram la antrenament, înaintea meciului cu Crystal Palace, și m-a călcat un coechipier. Sper ca degetul să se refacă din mers, oricum uit de el după ce mă încălzesc. Nu vreau să mă opresc, sunt bine și mă simt ok sută la sută”, susține Bentancur.

El a jucat 63 de minute contra lui Crystal Palace, pe 2 martie, apoi a intrat de pe bancă în meciurile cu Aston Villa și Fulham. Iar în recentul amical al Uruguayului cu reprezentativa Țării Bascilor (1-1) a fost introdus în minutul 65, pentru a bifa a 57-a selecție.

Rodrigo Bentancur vine după două accidentări grave

Mijlocașul în vârstă de 26 de ani lăsase deja în urmă un an dificil, marcat de două accidentări grave. O ruptură de ligamente încrucișate, care l-a ținut 9 luni pe tușă, apoi, imediat după revenirea pe teren, o leziune a ligamentelor gleznei.

Acum nu-și mai face probleme: „Glezna este ok, genunchiul e recuperat complet. A mai rămas degetul, dar mă descurc. Trece și asta”. Bentancur a ajuns în ianuarie 2022 la Spurs, iar pe transfermarkt.de e cotat în acest moment la 35 de milioane de euro.

VIDEO. Radu Drăgușin, despre acomodarea la Tottenham, debutul la un turneu final și obiectivul României la EURO 2024

Mai puteți citi:

Georgia învinge Grecia la penalty-uri și se califică în premieră la un turneu final

De Zerbi, cu ochii pe un fotbalist din Superliga: „Brighton vrea una dintre perlele ascunse ale Europei”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează