INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ronald Koeman, noi „săgeți” către Xavi: „Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat”

Ronaldo Koeman
Foto: Imago
Ronaldo Koeman Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2022 11:00 / Actualizat vineri, 29 aprilie 2022 11:17

Ronald Koeman (59 de ani), fostul antrenor al celor de la FC Barcelona, a oferit un interviu în care vorbește de situația actuală a catalanilor și de antrenorul Xavi.

Demis în octombrie 2021 de la Barcelona, Koeman nu i-a iertat nici acum pe șefii de pe „Camp Nou” pentru modul cum a fost îndepărtat de la echipă.

Barcelona pregătește un transfer total neașteptat » Îl aduce gratis din Serie A
BARCELONA
Barcelona pregătește un transfer total neașteptat » Îl aduce gratis din Serie A

După ce la începutul lui martie, tehnicianul oferea un interviu amplu în care vorbea despre plecarea sa de la Barcelona, viitorul antrenor al naționalei Olandei a avut o nouă ieșire în care l-a înțepat pe actaulul antrenor, Xavi, pentru distanța uriașă la care se află catalanii de rivala Real Madrid în clasament.

Ronaldo Koeman: „Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat”

„Cu siguranță s-au îmbunătățit lucruri acolo. Au semnat cu trei atacanți sau trei jucători care joacă în față. Nu este bine să comparăm. Când am plecat, FC Barcelona era la opt puncte distanță și acum s-au dublat. Alta era situația acolo când eram eu antrenor. Nu este totuși bine să comparăm. 

Treaba lui Xavi este la fel de complicată ca a mea. Nu este nevoie să mințim, dacă pierzi meciuri pe teren propriu se întâmplă pentru un motiv. Aceasta este ralitatea la FC Barcelona acum. În orice caz, trebuie să se știe că eu nu am avut sprijinul deplin al președintelui. 

Sper că a învățat din asta și că îl susține pe Xavi. Situația clubului mă doare, e trist pentru că sunt de-al lor”, a declarat Ronaldo Koeman potrivit Mirror.

Cifre dezastruoase pentru Ronald Koeman la Barcelona

Doar 14 luni a rezistat tehnicianul olandez pe banca Barcelonei, reușind să câștige un singur trofeu, Cupa Regelui. În mandatul său, formația blaugrana l-a pierdut gratis pe legendarul Leo Messi, care a semnat în această vară cu PSG, după ce Barcelona a ajuns în imposibilitatea de a-i prelungi contractul din cauza problemelor financiare.

Koeman a devenit doar al doilea antrenor al Barcelonei care pierde primele 3 El Clasico. „Recordul” îi aparținea lui Patrick O'Connell (1935 -1940).

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Răsturnare de situație în cazul lui Mbappe! Cu cine ar semna de fapt: „Sunt 100% sigur”
PSG
Răsturnare de situație în cazul lui Mbappe! Cu cine ar semna de fapt: „Sunt 100% sigur”
De la Robert Lewandowksi la un atacant care a înscris doar 3 goluri în ultimii 3 ani » Soluție uluitoare găsită de Bayern Munchen
BAYERN MUNCHEN
De la Robert Lewandowksi la un atacant care a înscris doar 3 goluri în ultimii 3 ani » Soluție uluitoare găsită de Bayern Munchen

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (3)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  30 Aprilie 2022, 04:13

Măi dragă Koeman, probabil ca erau doar 8 puncte, dar mai mult ca sigur Real-ul avea 3 meciuri restante. În schimb Barça practica cel mai prost joc din istoria ei. Clar ca mai este de lucru, dar Xavi a readus la Barça spectacolul, frumusețea acestui sport.

michael
michael  •  29 Aprilie 2022, 17:11

Lasă bre Koeman, pe timpul tău echipa asta nu juca nimic, iar cu Xavi nu a pierdut în 15 meciuri!! Dinstanța dintre prima și Barca nu mai contează, că oricum nu mai putea câștiga La Liga, și asta mi se pare că chiar din cauza ta. Așa că.........ar fi bine să te ”faci”mic !!!

983732924972315
Soos Vilmos  •  29 Aprilie 2022, 16:33

Este de risul curcilor ca acest individ sa comenteze situatia de la Barcelona dupa ce a adus echipa in cel mai mare dezastru.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează