INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PARAGUAY

Ronaldinho face petreceri cu alcool și manechine în arest la domiciliu!

Ronaldinho face petreceri cu alcool și manechine în arest la domiciliu!
Ronaldinho face petreceri cu alcool și manechine în arest la domiciliu!

Articol de - Publicat marti, 11 august 2020 17:29 / Actualizat marti, 11 august 2020 17:32

Pe 24 august, brazilianul Ronaldinho va fi probabil eliberat după peste cinci luni de arest în Paraguay. 

Procurorii nu au găsit nicio dovadă că ar fi fost implicat în vreo infracțiune. El și fratele său Roberto Assis au fost reținuți pe 6 martie la Asuncion, după ce au pătruns în țară cu acte false.

Ronaldinho e neschimbat. La 40 de ani, aniversare sărbătorită după gratii, brazilianul e acuzat la fel ca în timpul carierei. Potrivit cotidianului paraguayan Hoy, fostul mare fotbalist al Barcelonei organizează petreceri zgomotoase, stropite din belșug cu alcool și la care sunt invitate multe manechine. Doar că acum e în arest la domiciliu, într-un hotel din Asuncion!

În curând însă, Dinho va putea ajunge acasă. Pe 24 august, se așteaptă ca judecătorul Gustavo Amarilla să-l elibereze și să-i permită să revină în Brazilia. Procurorii nu au găsit nicio probă că ar fi fost implicat în vreo infracțiune. Magistrații au cerut doar o amendă de 90.000 de dolari, obligându-l să se prezinte în fața judecătorului la fiecare trei luni timp de un an.

Pe 6 martie, a fost reținut și trimis la închisoare împreună cu fratele său, după ce au pătruns în țară cu acte false. Pe 7 aprilie, sentința a fost schimbată în arest la domiciliu, după ce ar fi achitat o cauțiune de 3,2 milioane de dolari (1,6 milioane pentru fiecare).

În cazul lui Roberto Assis, procuratura cere o condamnare de doi ani cu suspendare, o amendă de 110.000 de dolari și obligația de a se prezenta doi ani la tribunal din trei în trei luni.

Scandal imens! Dopaj la Zenit?! A dezvăluit întreg sistemul de dopaj rus și pune tunurile pe campioana Rusiei + o declarație incredibilă!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  12 August 2020, 12:56

Ronaldinho este cel mai fericit detinut:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează