INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN

Rummenigge se teme de Cristiano Ronaldo: "Este cel mai bun de la Real Madrid"

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat sambata, 08 aprilie 2017 12:04

Karl-Heinz Rummenigee, preşedintele lui Bayern Munchen, se teme în continuare de Cristiano Ronaldo şi crede că portughezul este principalul pericol pentru poarta lui Manuel Neuer.

Deşi Bayern o înfruntă în weekend pe Borussia Dortmund, în Der Klassiker, toate privirile sunt îndreptate către meciul cu Real Madrid din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"În patru zile avem spectacol. Real Madrid ne va vizita pe Allianz Arena, cu siguranţă cel mai popular club din lume", a spus Rummenige încă de săptămâna trecută.

Rummeninge a revenit în atenţia presei cu o nouă declaraţie laudativă la adresa celor de la Real Madrid chiar înaintea meciului cu Borussia.

"În opinia mea, cel mai mare pericol rămâne în continuare Cristiano Ronaldo.

El este din nou cel mai bun marcator pentru Real Madrid în LaLiga şi a avut o contribuţie importantă la cucerirea titlului european de către naţionala Portugaliei la Campionatul European de vara trecută din Franţa, dar chiar şi asa vom avea un sfert de finală plin de calitate din partea ambelor echipe", a încheiat Rummenige.

Prima manşă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor dintre Real Madrid şi Bayern Munchen este programată miercuri, de la 21:45, fiind transmis de către Dolce Sport.

 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează