INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL - TOTTENHAM 0-2

Scandal în Arsenal - Tottenham! Dele Alli, lovit în cap cu o sticlă: ”Doar un idiot poate face asta”

FOTO: Reuters +11   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2018 11:16

Tottenham s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii Angliei, după ce a trecut de Arsenal, 2-0. Fanii lui Arsenal s-au răzbunat pe atacantul Dele Alli, care marcase al doilea gol al lui Tottenham. Alli le-a arătat scorul din degete: 0-2!

Arsenal - Tottenham, derbyul nordului Londrei, e un meci pe viață și pe moarte, cu o rivalitate extremă. Iar fanii radicali se răzbună de câte ori au ocazia.

Pe 2 decembrie, un suporter al lui Spurs a aruncat o coajă de banană pe teren spre Aubameyang, când atacantul lui Arsenal sărbătorea golul la 4-2 pe Emirates, în Premier League.

A fost identificat și a primit 4 ani interdicție de a intra pe stadion.

Miercuri seară, Arsenal a pierdut, 0-2 acasă cu Tottenham, în "sferturile" Cupei Ligii, iar susținătorii "tunarilor" au fost cei care i-au luat la țintă pe adversari. În minutul 72, Dele Alli a fost lovit în cap cu un pet plin cu apă transformat în proiectil. Nu a fost însă înlocuit, și jucătorul le-a arătat tribunelor scorul din degete.

48404978 607468673043793 7186737607819132928 n +12 FOTO

"Pentru mine, suntem rivali și ne «urâm» într-un mod pozitiv, dar individul care a făcut asta e un idiot", a protestat Mauricio Pochettino, managerul lui Tottenham: "A vrut să-l rănească pe Dele. Am avut noroc că nu a fost mai rău".  

"Arsenal trebuie să-și asume responsabilitatea, să-l caute pe vinovat și să-l găsească. Ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi terminat mai rău acest atac?" Mauricio Pochettino, manager Tottenham

Citește și:

Jose Mourinho e regele despăgubirilor! Suma colosală strânsă după 3 concedieri în Premier League

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează