INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

CORONAVIRUS / Se reia Premier League în iulie? Variantă de ultim moment după ședința de urgență de azi

Premier League s-ar putea relua abia în iulie. foto: Guliver/Getty Images
Premier League s-ar putea relua abia în iulie. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2020 18:54

CORONAVIRUS. Premier League s-ar putea relua abia în luna iulie, iar meciurile ar urma să se dispute cu porțile închise. 

E cea mai recentă variantă lansată cu privire la campionatul din Anglia, unde Liverpool e lider autoritar. „Cormoranii” au 25 de puncte în fața lui Manchester City, cu 9 etape înaintea finalului de sezon.

Totuși, Premier League gravitează în continuare în zona incertitudinii, mai ales în contextul în care situația epidemiei de coronavirus din Marea Britanie a luat amploare. 

Ședință în Premier League: se reia campionatul în iulie, cu porțile închise?

Potrivit site-ului liverpoolecho.co.uk, astăzi a avut loc o ședință la care au participat reprezentanții Federației și Ligii din Anglia. Astfel, s-a lansat scenariul ca meciurile din Premier League să se reia în iulie, dacă situația din Regat o va permite.

În ce condiții s-ar putea realiza acest lucru? Cele 9 etape rămase s-ar comprima într-o perioadă de 4-6 săptămâni, iar toate partidele ar urma să se joace cu porțile închise. 

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

Opt jucători de la West Ham la izolare » Au simptome de coronavirus

CORONAVIRUS. Boris Johnson, premierul Marii Britanii, testat pozitiv cu COVID-19 » Ce mesaj a transmis

Ovidiu Hațegan s-a testat pentru coronavirus după ce a condus Valencia - Atalanta: „Am avut simptome, m-am speriat”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  28 Martie 2020, 22:48

Bah tu te repeti ca un prost ...ti-am zis ca iti arat de 10 ori peste tine ...nu am zis suma ...eu cred ca esti un rupt in C care te dai "rich" pe internet ...hai pa ...pierd timpul cu tine ...ramai la cartofii tai pe datorie ( pe caiet )

2000euroman
2000euroman  •  28 Martie 2020, 22:38
Postat de grim_reaper_cu_tesla pe 28 Martie 2020, 22:33

Bah facem pariul sau nu ??? Zi bah saracie ...tu arati cat ai ...eu arat de 10 ori peste tine ....care pierde nu mai intra pe gsp ....hai bah andrei nu fi timid ...hai baga "jpg ul " la cont

repet,daca ai 20 de mii de euro,de ce naiba te tot plangi ca o femeie ca nu ai bani. sau arati contul altcuiva? eu ti-as arata conturile mele fara probleme,dar la ce papagal esti ai spune la toti. p.s.:doar nu crezi ca in conturi am doar aia 9500 de lei primiti lunar din salariu.

grim_reaper_cu_tesla
grim_reaper_cu_tesla  •  28 Martie 2020, 22:33
Postat de 2000euroman pe 28 Martie 2020, 22:27

si atunci de ce tot spui ca esti din cluj? ai spus ca in cluj nu stiu ce ai vazut. adica wtf? si tot te plangi ca mori de foame daca nu revine totul la normal. adica wtf? deci tu stai non stop pe gsp si nu faci bani pe gsp ca mine si ma intrebi pe mine de ce eu stau pe gsp? wtf? chiar ca esti tibi iq 33. iar treaba aia cu dobanda este gluma anului,da,iti da banca 5% dobanda pe an(nu stiu de unde ai scos 10%),daca ai depus o suma de peste 40 de mii de euro pentru 24 de luni,poti negocia direct cu banca peste dobanda de 4%. uite aici si plange: https://www.bancherul.ro/stire.php?id_stire=19122&titlu=topul-bancilor-cu-cele-mai-mari-dobanzi-la-depozitele-in-lei p.s.:tu o sa mori sarac pentru ca, gandesti ca un sarac.

Bah facem pariul sau nu ??? Zi bah saracie ...tu arati cat ai ...eu arat de 10 ori peste tine ....care pierde nu mai intra pe gsp ....hai bah andrei nu fi timid ...hai baga "jpg ul " la cont

Vezi toate comentariile (11)
Comentează