INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Beșiktaș și-a ales noul antrenor! Șumudică nu a fost pe lista candidaților, așa cum anunțase la TV

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 18:19 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 19:25

Experimentatul Senol Gunes, în vârstă de 70 de ani, este noul antrenor al celor de la Beșiktaș. Marius Șumudică (51) a susținut că s-a aflat printre candidații la post, dar nu a fost luat în calcul, conform presei din Turcia.

După demiterea lui Valerien Ismael, Beșiktaș și-a ales noul antrenor. Este vorba despre Senol Gunes, turc în vârstă de 70 de ani care a mai pregătit-o pe Beșiktaș între 2015 și 2019.

Rădoi, despre „cazul Simona Halep”: „Lucrurile sunt simple pentru mine. Trebuie să spună”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Rădoi, despre „cazul Simona Halep”: „Lucrurile sunt simple pentru mine. Trebuie să spună”

Beșiktaș și-a ales noul antrenor! Mircea Lucescu a fost pe listă 

Gunes va semna cu Besiktas vineri, la ora 11:00, apoi va conduce prima ședință de pregătire de la revenirea pe banca „vulturilor negri”. Gunes, ultima dată antrenor la naționala Turciei, va semna un contract întins pe un an și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, potrivit publicației Haber Ankara.

El va încasa 1,5 milioane de euro anual și va sta pe bancă pentru prima dată la meciul de campionat cu Umraniyespor de duminică, 30 octombrie.

Beșiktaș și-a ales noul antrenor! Șumudică nu a fost pe lista candidaților, așa cum anunțase la TV
Senol Gunes, noul antrenor de la Besiktas // foto: Guliver/gettyimages

Mircea Lucescu da, Marius Șumudică nu

Conform principalelor publicații din Turcia, pe lista de posibili înlocuitori ai lui Valerien Ismael s-au mai aflat Sergen Yalcin, Riza Calimbay, Ilhan Palut și un român, Mircea Lucescu. Nu și Marius Șumudică, așa cum antrenorul român susținuse miercuri, la DigiSport:

Am primit niște telefoane, am înțeles că ar fi o discuție și aș fi pe lista scurtă. Dacă se ajunge la un antrenor străin, eu aș fi prima variantă. Am avut presă bună acolo, rezultate la Gaziantep. Te simți flatat când există acest interes.

Besiktas ocupă locul 5 în campionatul din Turcia, cu 19 puncte adunate în 11 meciuri. Liderul Fenerbahce are 23 de puncte, dar și un meci în minus. 

Având în vedere investițiile de vara trecută, când i-au adus pe Gedson Fernandes, Deel Ali, Nathan Redmond și Romain Saiss, poziția din clasament este dezamăgitoare.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Lewandowski s-a dus în vestiarul lui Bayern, imediat după ce nemții au umilit Barcelona

Plouă cu bani la CFR înaintea meciului decisiv cu Sivasspor: „Băieții au o primă substanțială”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
inshallah
inshallah  •  28 Octombrie 2022, 14:26

minte de rupe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  28 Octombrie 2022, 09:36

Asta-i Sumudica !! Se pune singur pe tot felul de liste, avand impresia ca daca a castigat, cu noroc, un campionat in Romania, a si devenit un antrenor cu nume prin Europa !!

paolo11
paolo11  •  28 Octombrie 2022, 06:57

Cum, a mințit Ninel? N-a fost pe lista? Ca și de alte 15 dați înainte?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează