INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO Sergio Aguero a scandalizat lumea fotbalului! A luat arbitra de gât în Manchester City - Arsenal: „Ar trebui să fie interzis”

Gestul lui Sergio Aguero din Manchester City - Arsenal // foto: captură @ Twitter +7   FOTO
Gestul lui Sergio Aguero din Manchester City - Arsenal // foto: captură @ Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 octombrie 2020 22:42 / Actualizat sambata, 17 octombrie 2020 23:00

Manchester City s-a impus în fața lui Arsenal pe teren propriu, scor 1-0, iar în timpul meciului Sergio Aguero (32 de ani) a fost protagonistul unui moment controversat.

În minutul 42 al întâlnirii de pe „Etihad”, atacantul argentinian a fost vizibil nemulțumit de o decizie a arbitrei de tușă Sian Massey-Ellis, care a acordat o aruncare de la margine pentru „tunari”. Imediat după, Aguero a apucat-o de gât pe arbitră. Deși gestul său a fost lipsit de intensitate, Sian a fost vizibil stânjenită.

Haideți, băieți... Sergio e una dintre cele mai drăguțe persoane pe care le-am cunoscut în viața mea. Căutați probleme în altă parte, nu aici 
Pep Guardiola, după meci

„Cu siguranță nu i-ar fi făcut asta unui arbitru”

Gestul lui Aguero a provocat un val de reacții pe rețelele de socializare, cei mai mulți urmăritori ai fenomenului criticându-l vehement pe Aguero. „Groaznic”, „Ar trebui să primească cartonaș roșu și trei etape de suspendare pentru că a pus mâna pe un arbitru”, „Ar fi trebuit să ia cartonașul roșu, nu atingi niciodată arbitrii”, „Ar trebui să fie interzis”, „Cât de greșit! Cu siguranță nu i-ar fi făcut asta unui arbitru”, sunt doar câteva dintre opiniile exprimate.

Într-adevăr, potrivit regulamentelor, Aguero ar fi putut fi avertizat sau chiar eliminat pentru că a atins arbitra!

Aguero a rezistat pe teren timp de 65 de minute, fiind primul jucător înlocuit din echipa „cetățenilor”. În locul acestuia, antrenorul Pep Guardiola l-a introdus pe Ilkay Gundogan.

+3 FOTO

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Veste teribilă pentru Liverpool! Cât ar putea lipsi Virgil van Dijk, accidentat în meciul cu Everton

Real Madrid, învinsă pe teren propriu de o nou-promovată! Zinedine Zidane a făcut 4 schimbări la pauză

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
adiktedz
adiktedz  •  18 Octombrie 2020, 12:57

Mainpulare a presei, eu unul as fii de acord ca astfel de articole sa aiba ca rezultat excluderea persoanelor care le publica din aceasta meserie.

143731175974645
Gelu Cristean  •  18 Octombrie 2020, 12:18
Postat de toonytube pe 18 Octombrie 2020, 10:13

Nu vad de ce o femeie nu ar arbitra un sport barbatesc.Fiecare face ce vrea cu meseria lui.Si da...nu ai voie sa atingi arbitrul.Insa citind comentariile imi dau seama de ce suntem o natiune de ratati.

uite vezi? elocvent, ei zic in articol de nimicurile care se dau experti pe retele de socializare si hop si tu, bagasi capul in poza :)))))

toonytube
toonytube  •  18 Octombrie 2020, 10:13

Nu vad de ce o femeie nu ar arbitra un sport barbatesc.Fiecare face ce vrea cu meseria lui.Si da...nu ai voie sa atingi arbitrul.Insa citind comentariile imi dau seama de ce suntem o natiune de ratati.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează