INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Pus pe liber de PSG, Sergio Ramos are o ofertă neașteptată din America de Sud

Sergio Ramos ar putea ajunge în Brazilia // Foto: Imago
Sergio Ramos ar putea ajunge în Brazilia // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 13 iulie 2023 21:34 / Actualizat joi, 13 iulie 2023 21:44

Sergio Ramos (37 de ani) nu și-a găsit echipă în Europa, dar a intrat pe radarul lui Flamengo. Deținătoarea Copei Libertadores este pe locul 2 în actualul campionat și îl mai are în centrul defensivei pe David Luiz.

Sergio Ramos nu și-a găsit echipă în Europa, după ce s-a despărțit de PSG, și ar putea ajunge în America de Sud. Cotidianul Marca a anunțat astăzi că fundașul spaniol a intrat pe radarul lui Flamengo. Clubul din Rio de Janeiro negociază cu jucătorul de 37 de ani, care ar putea deveni coleg cu brazilianul David Luiz.

Acord verbal cu PSG » Campioana Franței aduce un star din Serie A și își asigură backup în cazul plecării lui Kylian Mbappe
FRANȚA
Acord verbal cu PSG » Campioana Franței aduce un star din Serie A și își asigură backup în cazul plecării lui Kylian Mbappe

Sergio Ramos are ofertă și de la Al-Ahli

Antrenorul lui Flamengo este Jorge Sampaoli, care îl cunoaște personal pe Ramos, din perioadele în care a activat în La Liga. Brazilienii vor să speculeze acest atu și sunt optimiști că îl pot convinge pe Sergio să semneze. 

Fundașul a declarat că ia în considerare oferta celor de la Flamengo, dar nu a dat până acum un răspuns clar, pentru că tratează și cu cei din Arabia Saudită. Al-Ahli, nou promovată în prima ligă, vrea să-și întărească apărarea și i-a făcut de-acum o lună o propunere foarte tentantă, de 20 de milioane de dolari pe an.

Sergio Ramos, refuzat de Sevilla

Sergio Ramos mai caută echipe în Europa și spera ca, la finalul carierei, să revină la Sevilla, echipa la care s-a format. Era dispus să-și micșoreze pretențiile salariale (la PSG avea 6 milioane de euro), chiar dacă venea la parametru zero.

Andaluzii l-au promovat la seniori în 2004, iar după doar un sezon l-au vândut la Real Madrid pentru 27 de milioane de euro. „Sergio Ramos nu reprezintă acum o opțiune pentru Sevilla. Am o relație bună cu el, e un jucător extraordinar și s-a format la academia noastră, dar nu există nicio discuție între el și Sevilla", a declarat vicepreședintele clubului, Jose Maria del Nido Carrasco.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

În plin război, FIFA a vărsat peste un milion de dolari în fotbalul din Rusia!

Căpitanul lui Liverpool pleacă în Arabia Saudită » Va fi antrenat de o legendă a „cormoranilor”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează