INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Jose Mourinho, acuze către arbitru: „Te-a trimis Juventus!” » Câte etape de suspendare riscă antrenorul lui AS Roma

Jose Mourinho
Foto: Imago
Jose Mourinho Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2022 13:37 / Actualizat luni, 21 februarie 2022 14:19

Jose Mourinho (59 de ani), antrenorul Romei, a fost eliminat în finalul meciului pe care echipa sa l-a terminat la egalitate, scor 2-2 cu Verona, în ultimul meci jucat în Serie A.

Pe „Stadio Olimpico” Roma a suferit groaznic în meciul cu Verona. „Giallorossi” au fost conduși cu 2-0 la pauză. Totuși, aceștia au reușit să scoată o remiză după golurile lui Volpato și Bove.

Chiricheș, criticat și la o mare victorie: „Prea multe greșeli” + Ce note a primit din partea presei din Italia după meciul cu Inter
ITALIA
Chiricheș, criticat și la o mare victorie: „Prea multe greșeli” + Ce note a primit din partea presei din Italia după meciul cu Inter

Pe toată durata partidei, Jose Mourinho a contestat maniera de arbitraj a „centralului” Luca Pairetto, iar în minutul 90+1 portughezul a făcut un gest care i-a adus eliminarea.

Acesta a făcut un semn ironic la adresa arbitrului, gesticulând ca și cum ar vorbi la telefon și l-a acuzat pe „central” că ar fi fost trimis de rivala Juventus.

„Te-au trimis intenționat la meciul ăsta. Te-a trimis Juventus!”, au fost cuvintele rostite de Mourinho în momentul eliminării, potrivit AS.

Jose Mourinho își așteaptă suspendarea

Din nefericire pentru portughez, arbitrul a notat aceste declarații în raportul de joc, astfel că Mou este pasibil de o suspendare de 3 etape.

Următoarele 3 meciuri ale Romei sunt cu Spezia, Atalanta și Udinese. O lovitură dură pentru echipă, care nu se află într-o formă bună. În acest moment, Roma se află pe locul 8 în Serie A, cu 41 de puncte după 26 de etape.

Jose Mourinho, un nou episod tensionat

Lusitanul nu este la prima ieșire în decor din acest an. Pe 10 februarie Mourinho avea un discurs extrem de dur la adresa jucătorilor săi după ce Roma a fost eliminată din Cupa Italiei de Inter. 

„Să-mi spuneți de ce, față în față cu Inter, ați făcut pe voi în primele zece minute. Și apoi, să-mi explicați de ce, la meciul cu Milan, ați făcut pe voi în primele zece minute! Vreau să știu de ce, de doi ani, sunteți mici împotriva celor mari. Dacă suntem mici, arbitrii ne tratează ca pe niște copii! Tratează Roma ca pe un copil. Cu Inter, o super echipă, în loc să fiți motivați, ați făcut pe voi! 

Cel mai rău defect al unui bărbat e lipsa de c***e, a personalității. Vă e frică de asemenea meciuri? Atunci duceți-vă să jucați în Serie C, unde nu întâlniți echipe cu campioni, stadioane de top, presiunea fotbalului de elită. Sunteți bărbați fără c***e. Nu se mai poate mai rău!””, spunea atunci Mourinho.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Neymar și-a decis viitorul! » Unde va juca brazilianul, după ce iși termină contractul cu PSG
FRANȚA
Neymar și-a decis viitorul! » Unde va juca brazilianul, după ce iși termină contractul cu PSG
Bayern, cea mai prolifică echipă a Europei! Campioana bavareză, gata să-și depăşească propriul record
GERMANIA
Bayern, cea mai prolifică echipă a Europei! Campioana bavareză, gata să-și depăşească propriul record

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  21 Februarie 2022, 23:14

juventus este rusinea Italiei, ar fi un campionat superb daca nu ar mai fi astia.

doxin
doxin  •  21 Februarie 2022, 15:03

Deja devine penibil ..la toate echipele la care a fost in ultimii ani,ori jucatorii ori arbitrii au fost de vina...:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează