INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Și Neymar este cu bagajele făcute la PSG! Unde ar putea pleca brazilianul de 31 de ani la vară

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 19:29 / Actualizat marti, 09 mai 2023 19:58

Ruptura cu PSG pare ireparabilă pentru Neymar, în prezent aflat în recuperare după accidentarea suferită la gleznă. Probabila destinație ar fi Premier League pentru brazilian.

Nu numai Messi este pe picior de plecare de la PSG. Și zilele lui Neymar, protagonistul celui mai scump transfer din istoria fotbalului, sunt numărate. Presa franceză, preluată și de Corriere dello Sport, scrie că nu doar ultrașii nu-l mai vor la Paris, vezi manifestația recentă din fața vilei brazilianului, dar nici conducerea clubului, nemulțumită de tot mai desele lui accidentări.

Liderul din Ligue 1 are de gând să reducă drastic lotul în sezonul viitor, atât numeric, cât și în privința masei salariale, pentru a putea face noi transferuri și a respecta și fair-play-ul financiar.

„Sexy-președinta” de federație din România: „Am o plăcere vinovată dimineața”
INEDIT
„Sexy-președinta” de federație din România: „Am o plăcere vinovată dimineața”

Neymar are al doilea salariu după Mabppe

Și cum Neymar, transferat de la Barcelona cu 222 de milioane de euro în 2017, are și al doilea cel mai mare contract după Mbappe, 3.657.000 de euro.brut lunar, e de înțeles de ce campioana Franței vrea să scape de el.

Brazilianul de 31 de ani mai are contract până pe 30 iunie 2017 și, pentru a-l putea vinde, șeicii vor trebui să-și scadă pretențiile, cota lui pe Transfermarkt.de fiind de 70 de milioane de euro. La fel în cazul jucătorului, pentru a-și găsi echipă tot în Europa, e obligat să-și reducă substanțial contractul, nefiind multe cluburi capabile să-i satisfacă cererile.

Chelsea, United sau Newcastle?

Agenția UOL Brasil consideră că în condițiile actuale cea mai plauzibilă destinație ar fi pentru Neymar campionatul englez, acolo unde se plătesc salarii mari și există patroni foarte bogați. Potrivit sursei citate, ar exista trei cluburi deja interesate de transferul său, Chelsea, Manchester United și, nu în ultimul rând, Newcastle, care își propun să atace titlul de campioană în sezonul viitor.

Citește și: 

Lionel Messi, desființat de un nume uriaș din fotbal: „Este mizerabil să te duci în Arabia Saudită după bani!”

Unde vor juca Răzvan Lucescu și PAOK? » România și Polonia și-au dat acceptul pentru a găzdui finala Cupei Greciei

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează