INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Silvio Berlusconi e la terapie intensivă, diagnosticat cu leucemie

Silvio Berlusconi // foto: Imago Images
Silvio Berlusconi // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 10:13 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 10:13

Silvio Berlusconi (86 de ani), fost premier al Italiei și actual patron al clubului Monza, a fost internat la terapie intensivă după ce s-a confruntat cu mari probleme respiratorii. Se pare că fostul președinte al Milanului este diagnosticat cu leucemie

Silvio Berlusconi a fost internat la terapie intensivă în spitalul San Raffaele din Segrate, provincia Milano, conform Gazzetta dello Sport. Reuters a informat astăzi, pe surse, că politicianul ar fi fost diagnosticat cu leucemie. 

Berlusconi fusese internat în finalul lunii martie, între 27 și 30 martie, unde a fost supus mai multor investigații. La doar câteva zile de atunci, s-a prezentat iar la spital cu mari probleme de respirație, așa-numitul sindrom de detresă respiratorie, care se manifestă prin probleme de respirație, puls mărit și dureri în piept, printre altele.

Silvio Berlusconi, internat de urgență. E la terapie intensivă

În ultimii ani, Berlusconi, actual patron la Monza și în trecut la AC Milan, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În ianuarie 2022 a avut o infecție a tractului urinar, în septembrie 2020 a fost internat cu pneumonie după ce fusese testat pozitiv pentru COVID-19.

Berlusconi a și fost operat de două ori, în iunie 2016 pe cord deschis pentru a-i fi înlocuită valva aortică, în 2019 pentru obstrucție intestinală.

Mai multe știri de actualitate: 

Derby-ul Steaua - Dinamo, amânat la intervenția Jandarmeriei. Schimbare și la FCSB - Farul

Reacția lui MM Stoica, după ce Gigi Becali l-a interzis pe Valentin Crețu la FCSB: „Vali a făcut o chestie la care nu ne așteptam”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Aprilie 2023, 19:58

...nu l vrei si pe noul Daminuta de la farul ?

steaua.libera
steaua.libera  •  05 Aprilie 2023, 15:57

Ia-l si pe prietenul tau, sa nu te plictisesti dincolo

Vezi toate comentariile (2)
Comentează