INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA

Sinișa Mihajlovic, un luptător adevărat » A reușit să învingă din nou leucemia și a fost externat

Sinișa Mihajlovic,
Foto: Imago
Sinișa Mihajlovic, Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 02 mai 2022 20:07 / Actualizat luni, 02 mai 2022 21:25

Sinișa Mihajlovic (53 ani), antrenorul lui Bologna, a răspuns bine la tratamentul care i-a fost administrat și a reușit să învingă din nou leucemia. Tehnicianul sârb a fost externat și va conduce formația din Serie A de pe banca tehnică.

În iulie 2019, Mihajlovic primea o veste teribilă, fiind anunțat la acel moment că suferă de leucemie. A urmat o întreagă luptă pentru antrenorul sârb, care a reușit inițial să învingă boala, după mai multe luni petrecute pe patul din spital.

Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie
Madrid
Halep a urcat pe 3 în clasamentul all-time al banilor câștigați din tenis! Cum arată top 10 + cine e următoarea româncă din ierarhie

Sinișa Mihajlovic, victorios pentru a doua oară în lupta cu leucemia

La finalul lunii martie a acestui an, Mihajlovic anunța că boala a recidivat și că trebuie să se întoarcă în spital pentru tratament. Acum însă, la 34 de zile distanță, sârbul a fost externat și s-a întors acasă.

Antrenorul va petrece câteva zile alături de familie, după care va reveni la antrenamentele formației din Bologna, echipă neînvinsă în ultimele 6 meciuri. Analizele efectuate la spitalul Sant’Orsola au oferit semne îmbucurătoare pentru Mihajlovic, care a învins orice tentativă a bolii de a recidiva.

Mihajlovic, vizitat la spital de jucătorii Bolognei după victoria cu Inter

Bologna a câștigat restanța cu Inter (2-1) și i-a dedicat rezultatul antrenorului care nu a putut fi pe bancă la meciurile echipei rossoblu.

Jucătorii au vrut să îi facă o surpriză antrenorului și, joi la prânz, au continuat sărbătoarea chiar în curtea clinicii de oncologie Sant’Orsola, acolo unde a fost internat Sinișa.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional: 

Jurgen Klopp trage un semnal de alarmă înainte de returul cu Villarreal: „Calificarea nu e decisă, trebuie să suferim”

ULTIMA ORĂ Ce decizie a luat UEFA în această seară legat de echipele ruse în cupele europene

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează