INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Întorsătură neașteptată în saga Radu Drăgușin! Sky Germania anunță: „Acord TOTAL cu Tottenham!” și dezvăluie cifrele transferului

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 11:02 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 11:40

Răsturnare de situație. Radu Drăgușin (21 de ani), dat azi-noapte ca și transferat la Bayern de italieni (despre interesul bavarezilor a anunțat în exclusivitate GSP), este din nou foarte aproape de mutarea în Premier League ♦ Reporterul Florian Plattenburg, specialistul nemților în transferuri, a anunțat că în această dimineață s-a stabilit o înțelegere deplină între Tottenham și Genoa # Nemții dezvăluie și cifrele acordului: contract până în 2029 și 25 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri.

În numai câteva ore saga Radu Drăgușin și-a scris două episoade contradictorii. Apărătorul de 21 de ani era aseară, aproape de miezul nopții, la doar un singur pas de transferul la Bayern. 

Campioana Germaniei oferise verbal 25 de milioane de euro plus 5 milioane bonusuri, suma fiind acceptată de clubul italian după cum confirma Sky Germania: „Tranzacția e ca și finalizată". 

Numai că în această dimineață lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Aceeași sursă nemțească, Sky, a anunțat, în exclusivitate, prin intermediul unei postări pe contul de X (fostul Twitter) a reporterului Florian Plettenberg, că „există acord total între Genoa și Tottenham privind mutarea în această iarnă a lui Radu Drăgușin în Premier League.

Tottenham ar ceda și un jucător împrumut la schimb pentru Radu Drăgușin

La câteva zeci de minute a apărut, tot pe X, o reacție din partea unui alșt specialist în transferuri, Fabrizio Romano. Acesta dezvăluia aceeași cifră în privina celor 30 de milioane de euro cumulate cu primele de performanță, dar includea ca monedă de schimb un tânăr jucător al lui Spurs. 

Este vorba despre Djed Spence, fost internațional U21 al Angliei, folosit fundaș dreapta și împrumutat de Tottenham în prima parte a stagiunii la Leeds United. 

Spence, cotat la 8 milioane de euro pe Transfermarkt.de, ar reveni mai repede la Londra și ar fi pus la pachet, tot împrumut, pentru Drăgușin. Djed a bifat 390 de minute (7 meciuri) la gruparea din Championship și din cauza accidentării la ligamentul colateral al genunchiului.

Plettenberg: „Bayern ar trebui să reacționeze urgent!"

Trupa lui Alberto Gilardino ar primi astfel și o întărire pentru flancul drept, pe lângă cash-ul solicitat. Chiar dacă Radu Drăgușin nu ar îndeplini obiectivele fixate pentru ca Genoa să-și încaseze bonusurile de apariții și de rezultate, propunerea londonezilor ar depăși-o cu trei milioane de euro pe cea a campioanei Germaniei.

„Dacă Bayern vrea să mai aibă o șansă pentru a-l achiziționa acum, va trebui să reacționeze urgent! Nu există, deocamdată, nicio ofertă scrisă oficială făcută de formația bavareză", a completat Florian Plettenberg.

20de milioane de euro este cota actuală de piață a lui Radu Drăgușin, conform portalului de specialitate Transfermarkt.de

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Cristiano Ronaldo, senzație pe Instagram » S-a antrenat dezbrăcat în sală și apoi s-a pozat la plajă cu Georgina
ARABIA SAUDITĂ
Cristiano Ronaldo, senzație pe Instagram » S-a antrenat dezbrăcat în sală și apoi s-a pozat la plajă cu Georgina
Săptămână de vis pentru Mane » A inaugurat stadionul construit în satul natal și s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă
SENEGAL
Săptămână de vis pentru Mane » A inaugurat stadionul construit în satul natal și s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
papora
papora  •  09 Ianuarie 2024, 14:43
Postat de Valak pe 09 Ianuarie 2024, 11:33

„există acord total între Genoa și Tottenham privind mutarea în această iarnă a lui Radu Drăgușin în Bundesliga." de cand Tottenham e in Bundesliga ?

Bravos frăţel!!oare mai ai fraţi, sau numai tu eşti aşa....

parpalache
parpalache  •  09 Ianuarie 2024, 14:41

Au și nemții GSP-ul lor!

1ianuarie
1ianuarie  •  09 Ianuarie 2024, 12:35
Postat de Tarabas pe 09 Ianuarie 2024, 12:01

Sunteti mai multi ? No problem, hai sa vorbim de transferul perlelor de la si inspre Dinamo :)))

Păi despre așa zise perle la Dinamo nu a vorbit nimeni, nici măcar gsp-ul, cât despre promovarea grosolană a "perlelor" din Berceni nu cred că mai are sens să dezbatem, fițuica de față a irosit timp destul și spații generoase pe site pt a convinge ei știu pe cine, de valoarea incredibilă a "șiragului neprețuit".

Vezi toate comentariile (15)
Comentează