INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Start ca Ronaldo! Jude Bellingham, unic în TOP 5 Europa, după victoria pe Bernabeu: „Mi-au tremurat picioarele”. Antrenorul e încântat de el

Jude Bellingham e primul jucător care marchează în fiecare din primele patru partide la Real Madrid, foto: Imago
Jude Bellingham e primul jucător care marchează în fiecare din primele patru partide la Real Madrid, foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 13:56 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 13:56

La 20 de ani, Jude Bellingham e primul jucător care marchează în fiecare din primele patru partide la Real Madrid, precum Cristiano Ronaldo, în 2009. Are 5 goluri, ultimul la 2-1 cu Getafe. Datorită lui, „los blancos” au maximum de puncte.

Are doar 20 de ani, de-abia împliniți, însă Jude Bellingham s-a adaptat atât de repede la Real, ca un jucător de mare experiență.

Cumpărat de Madrid cu 103 milioane de la Borussia Dortmund în această vară, englezul a debutat sâmbătă pe noul „Bernabeu" (arată ca un OZN cu acoperișul tras) și a fost la fel de influent în jocul blanco. A înscris golul decisiv în al 5-lea minut de prelungire, 2-1 cu Getafe.

Jude Bellingham, unic în Top 5 Europa

E primul jucător de la Cristiano Ronaldo (în 2009) care marchează în primele patru partide la Real. Numai Pepillo mai reușise o asemenea performanță în istoria clubului, în 1960.

Bellingham are cinci goluri și un assist (unic în Top 5 Europa în actuala stagiune), nu e doar golgheterul LaLiga, ci a adus victoria liderului în ultimele trei întâlniri, la 3-1 cu Almeria, 1-0 cu Celta și 2-1 cu Getafe.

„În momentul golului, a fost cel mai mare zgomot pe care l-am auzit vreodată pe un stadion de fotbal. Nu mi-a venit să cred. Iar când s-a cântat «Hey, Jude», la sfârșit, m-am oprit să ascult. Îmi tremurau picioarele", a povestit noul star blanco. „Știu că pentru asemenea clipe m-au cumpărat. Pot să o fac și trebuie să continui".

Secretul lui Jude Bellingham la Madrid

Despre numărul 5, principalul marcator al Realului, Carlo Ancelotti a spus la conferință: „Nu mă surprinde calitatea lui, în schimb, mă surprinde că înscrie atât de mult. E surprinzător pentru toți. Poate da 15 goluri cu ușurință. Se mișcă foarte bine, de aceea marchează atât de des".

Antrenorul dezvăluie și secretul lui Jude. Unul simplu. „I-am arătat videoclipuri de la Dortmund pentru a evidenția ce ne-a atras la el. Nu trebuie decât să facă același lucru aici". 

Citește și: 

Președintele Federației Boliviene denunță o rețea de corupție și vrea să închidă campionatul!

Mahrez, Firmino, Saint-Maximin și Kessie, zdrobiți în Arabia Saudită » Rezultatul e șocant

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (3)
Hitech
Hitech  •  03 Septembrie 2023, 19:39
Postat de paulg40 pe 03 Septembrie 2023, 16:12

Băi fratilor iar numai din astia de culoare ii bagati pe gat? Astia sunt cei mai buni? Atat avem de vazut? Mama mama dar are si un nume! Jude! Vai de ...

De ce nu te oferi mă să îl vopsești dacă doar asta vezi la el? Jude, ce nume? Vasile cu siguranță îți intra mai bine în capul ăla cât boaba de mazăre.

paulg40
paulg40  •  03 Septembrie 2023, 16:12

Băi fratilor iar numai din astia de culoare ii bagati pe gat? Astia sunt cei mai buni? Atat avem de vazut? Mama mama dar are si un nume! Jude! Vai de ...

FCUCraiova
FCUCraiova  •  03 Septembrie 2023, 15:24

Hala Madrid y nada mas

Vezi toate comentariile (3)
Comentează