INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Surpriza sezonului în Bundesliga » Borussia Dortmund s-a "scufundat" pe terenul unei echipe de la retrogradare, iar campionatul se poate relansa!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 18 decembrie 2018 23:07

Seria impresionantă de 15 meciuri consecutive fără înfrângere a Borussiei Dortmund a ajuns la final marți seara. Echipa lui Lucien Favre a pierdut pe terenul Fortunei Dusseldorf, 1-2, suferind primul eșec din acest campionat.

Fortuna Dusseldorf, nou-promovata care a uimit Bundesliga în urmă cu trei săptămâni, când a remizat pe terenul lui Bayern, 3-3, a făcut un meci aproape perfect, demonstrând că locul 16 ocupat în campionat e nemeritat.

Borussia a fost de nerecunoscut în primele 60 de minute, iar Fortuna deschis scorul după 22 de minute, când Lukebakio a înscris din pasa lui Stoger.

Dezastrul lui Dortmund s-a conturat în minutul 56, după reușita lui Zimmer.

Paco Alcacer, golgeterul sezonului, a redus din diferență în minutul 81, cu al 13-lea gol stagional, dar tabela nu s-a mai modificat până la final, Dortmund plecând fără niciun punct de la Dusseldorf.

Marea rivală Bayern are șansa de a relansa campionatul, echipa lui Niko Kovac urmând s-o întâlnească miercuri pe teren propriu pe RB Leipzig. Cu un succes, bavarezii ar acumula 33 de puncte și s-ar apropia la 6 lungimi de Dortmund. 

Vezi și: Tragedie pentru căpitanul unei echipe din Bundesliga! I-a murit tatăl în tribună, în timp ce el dădea interviu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 Decembrie 2018, 08:22

Dortmund ia campionatul la pas in acest sezon.

agiler
agiler  •  19 Decembrie 2018, 00:38

Singurul lucru care se va relansa e cel care a scris acest pseudo-articol.Dar am înțeles că nu mai vrea pe lună așa că îi recomand Pluto.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează