INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Tensiuni la Manchester United! Un star al echipei i-a dat un ultimatum lui Mourinho

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2017 11:36

Căpitanul lui Manchester United, 31 de ani, s-a săturat să ia loc pe bancă și amenință, voalat, cu plecarea.

Venirea lui Jose Mourinho la Manchester United, vara trecută, n-a fost nici pe departe cel mai bun lucru care i se putea întâmpla lui Wayne Rooney. Căpitanul "diavolilor" s-a regăsit deseori pe bancă, uneori chiar în tribună, și a trebuit să strângă din dinți și să-și reprime frustrarea pentru binele echipei.Până la un punct.

Jurnaliști englezi i-au ridicat deunăzi mingea la fileu, iar Rooney a replicat cu un "lung de linie" în direcția lui Mourinho: "Sunt de 13 ani la United și mi-aș dori să rămân. Dar vreau să joc!". Apoi a spus tot ce are pe suflet.

"N-am fost pe teren atât de mult pe cât mi-aș fi dorit. Am încercat să ajut echipa și pe gazon, și în afara lui. N-am aruncat jucăriile din cărucior. Numai că eu sunt fotbalist și vreau să joc fotbal. Cu cât mai mult, cu cu atât mai bine", a adăugat atacantul.

N-a spus ce are de gând în caz contrar, dar nu e greu de intuit. Iar funcție de răspunsul lui Mourinho va lua o decizie. 

22 de aparițiiare Rooney în acest sezon de Premier, în 36 de etape. 1.270 de minute jucate, în medie 57,7 minute pe meci 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează