INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Triunghi amoros la naționala Italiei. O cunoscută influencer s-a cuplat cu doi mijlocași ai lui Luciano Spalletti: sunt și doi copii la mijloc

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 11:55 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 12:20

Nicolo Zaniolo (24 de ani) și Mattia Zaccagni (28 de ani), titulari împotriva Ucrainei în meciul din preliminariile Euro 2024, seduși de Chiara Nasti (25 de ani). Blonda l-a părăsit pe jucătorul Romei pentru rivalul de la Lazio, cu care modelul italian s-a și căsătorit!

Sunt titulari în naționala Italiei și au împărțit nu doar același vestiar la jocul cu Ucraina (2-1) în preliminariile Euro 2024, dar și aceeași femeie. Triunghiul amoros i-a avut protagoniști în 2021 pe Nicolo Zaniolo și Mattia Zaccagni. 

Mijlocașii de la echipele rivale ale Cetății Eterne s-au iubit cu Chiara Nasti, cunoscut model și influencer în Peninsulă, iar din relația lor a rezultat și un copil.

"Băiatul lui Zaccagni e de fapt fiul lui Zaniolo!"

Telenovela romană a început cu idila dintre Nicolo și Chiara, care au format un cuplu intens mediatizat de presa tabloidă.

Povestea de dragoste n-a durat decât câteva luni, până în aprilie, când blonda l-a abandonat pentru fotbalistul lui Lazio. La trei luni distanță, influencerul a anunțat că este însărcinată. A apărut însă o controversă: al cui era, de fapt, copilul?

Zaccagni și-a asumat paternitatea, doar că suporterii giallorossilor nu l-au crezut, iar la derby-ul de pe „Olimpico" și la un meci al Romei din Conference League au început să cânte "băiatul lui Zaccagni e fiul lui Zaniolo". 

Spre amuzamentul lui Nicolo, care i-a acompaniat, confirmând suspiciunea tifosilor și nu numai, cântecul respectiv având un mare succes în peluză! Ca dovadă că aceștia l-au fredonat pe străzi și după triumful Romei în finala Conference League.

+20 FOTO

Mattia a luat-o și de soție pe Chiara Nasti

Mattia a fost ironizat și atacat pe rețelele de socializare în legătură cu triunghiul amoros și, ca să scape, a cerut-o de soție pe domnișoara Nasti, care îi adusese pe lume un băiețel. Chiara a acceptat, transformând idila în căsătorie. 

S-a întâmplat ca cei doi rivali la echipele de club să fie chemați împreună la Squadra Azzurra, întreținând un disconfort în vestiarul campioanei Europei. Mai ales că Zaccagni mai ascundea un secret. Lazialul mai avea un copil dintr-o relație anterioară, el despărțindu-se de fosta iubită, pe care a părăsit-o după ce aflase că e gravidă!

+20 FOTO

Citește și:

Adrian Iencsi regretă două episoade din Rusia și Cipru: „Am fost un tâmpit că n-am învățat rusește și că n-am semnat pe trei, patru ani cu Apollon”

Van Bommel, altă gafă impardonabilă » A uitat să înscrie un titular pentru Liga Campionilor

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
VanBasten
VanBasten  •  18 Septembrie 2023, 09:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  16 Septembrie 2023, 16:35
Postat de hannah.robinson pe 16 Septembrie 2023, 13:39

Știi tu ceva dar nu știi bine…

Luminati-ma!

outsider811
outsider811  •  16 Septembrie 2023, 13:53

Influencer e doar un cuvant pretentios pt altceva.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează