INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UEFA

Truc pentru Ronaldo?! Daily Mail acuză UEFA că a intervenit pentru a-i face loc lui Cristiano în echipa sezonului!

Articol de - Publicat joi, 16 ianuarie 2020 11:00

Cristiano Ronaldo n-a luat „Balonul de Aur”, nici „FIFA The Best”, însă a prins la potou cea mai bună echipă alcătuită de UEFA pe baza voturilor fanilor. 

Englezii fac însă mare scandal, susţinând că pentru a i se face loc s-a apelat la un truc. Forul european a schimbat brusc sistemul în 4-2-4, astfel ca portughezul, clasat al patrulea atacant ca număr de puncte, după Messi, Mané şi Lewandowski, să nu rămână pe dinafară. Şi totul în defavoarea lui N'Golo Kanté, care trebuia să figureze la mijloc lângă Frenkie de Jong şi Kevin De Bruyne!

Echipa anului 2019 anunțată de UEFA: Alisson - Alexander-Arnold, De Ligt, Van Dijk, Robertson - De Jong, De Bruyne - Messi, C. Ronaldo, Lewandowski, Mane

A decis Nations League!

Daily Mail, preluat şi de L'Equipe, întăreşte teoria conspiraţiei şi prin faptul că forul european a amânat cu o săptămână anunţarea unsprezecelui ideal din care s-a volatilizat mijlocaşul lui Chelsea, campion mondial cu Franţa. „Nu e deloc bine ce s-a întâmplat. Popularitatea imensă a lui Ronaldo a făcut să sune o alarmă şi să se modifice brusc sistemul”, dezvăluie sursa tabloidului britanic.

Un purtător de cuvânt al UEFA o contrazice, susţinând că a contat decisiv trofeul Nations League cucerit de Cristiano în 2019: „Pe lângă voturile exprimate de suporteri, s-au luat în calcul pentru o mai bună reflectare în echipa anului şi performanţele fotbaliştilor. Ca dovadă că sunt cinci câştigători ai Ligii şi patru finalişti din Nations. N-a fost o excepţie schimbarea de anul acesta!”. În cinci din ultimii şase ani când au votat fanii, s-a ales sistemul 4-3-3, numai în 2017 trecându-se la 4-4-2. 

Cele mai tari goluri marcate de Ronaldo la Juventus

Citește și:

Edinson Cavani forțează plecarea de la Paris » Atletico Madrid, ofertă minusculă pentru uruguayan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează