INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Turcii și-au dat afară cel mai bun selecționer din istorie! N-au suportat umilința cu Olanda

Senol Gunes
Senol Gunes

Articol de - Publicat vineri, 10 septembrie 2021 17:49 / Actualizat vineri, 10 septembrie 2021 18:34

Şenol Güneş, la al doilea mandat la națională, după locul 3 la CM 2002, a fost concediat astăzi, după 1-6 cu Țările de Jos.

Rezultatele foarte slabe de la Euro, locul 4 în grupa A, cu trei eșecuri și golaveraj 1-8, îi afectaseră poziția, iar înfrângerea suferită în ultimul meci, 1-6 cu Țările de Jos la Amsterdam în preliminariile CM 2022, a fost decisivă.

Güneş, unul dintre marii antrenori turci, locul 3 la CM 2002, cea mai importantă performanță a reprezentativei Semilunii, a plătit pentru această umilință.

Fatih Terim, al patrulea mandat ca selecționer al Turciei?

Potrivit jurnaliștilor turci, patru nume sunt pe lista candidaților: Aykut Kocaman, Fatih Terim, Okan Buruk și Mustafa Denizli. Pentru Terim, ar fi al 4-lea mandat ca selecționer al Turciei.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Moment superb în Islanda - Germania » Kai Havertz a refuzat să marcheze! Totul pentru cel mai bun prieten
CM 2022
Moment superb în Islanda - Germania » Kai Havertz a refuzat să marcheze! Totul pentru cel mai bun prieten
Cristiano Ronaldo mărturisește: „Mă simt ca într-o cușcă! Aș plăti să-mi recapăt intimitatea”
PORTUGALIA
Cristiano Ronaldo mărturisește: „Mă simt ca într-o cușcă! Aș plăti să-mi recapăt intimitatea”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
ovidiu1
ovidiu1  •  11 Septembrie 2021, 22:48

Avem nevoie de Piturca la Nationala, repede repede..

maistorkokir
maistorkokir  •  10 Septembrie 2021, 21:16

A pierdut contactul cu jucatorii Senol Gunes. In 2003 dupa ce luase bronzul la mondiale, era eliminat de Letonia la un baraj ce parea o formalitate. Acum recent, s-a intors, a calificat Turcia la Euro, a inceput perfect preliminariile victorie acasa cu Olanda si in deplasare cu Norvegia, dar din nou un 3-3 acasa cu aceiasi Letonie(2 puncte pierdute, din cele 6 castigate anterior). A venit Euro, unde am fost shocat cat de slaba a putut fi Turcia. Gunes ar fi trebuit schimbat poate dupa Euro, era evident ca e o mare presiune in Turcia, dupa o astfel de rushine.

apetulburi
apetulburi  •  10 Septembrie 2021, 20:46

Pai Gunes chiar este antrenor, suntem tot din aceiași zona a Europei, dar turcii, fata de noi Romanii, nu suporta umilințele, ăștia au federație, au sânge în instalatie, au tot ce vor, noi îl avem antrenor pe beduinul Mirel, fără liceu, fără școală de antrenori, fără talent, fără bun simț, fără orgoliu, fără remușcări, fara rezultate, cu multa nesimțire, impertinenta, lipsa de bun simt, etc, sprijinit de o federație no name, care ne au adus în subsolul ultimului nivel de performanta al Europei, cu ajutorul si sprijinul unor ziaristi corupți și vânduți din România, pe o ciorba de burtă si 2 mici intr un weekend pe moca la cheile grădiștei. Aviz amatorilor și de la celelalte federații....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează