INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 5-1

ULTIMĂ ORĂ Real mută rapid după umilința cu Barcelona: noul antrenor e așteptat luni la Madrid

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 22:11

Dezastrul cu Barcelona, scor 1-5, nu va trece fără urmări la Real Madrid. Așa cum era de așteptat, cel sacrificat va fi Julen Lopetegui, antrenorul formației.

Ziarele din Spania anunță în această seară la unison faptul că Antonio Conte o va prelua pe Real Madrid. Acesta este așteptat mâine la Madrid pentru a discuta ultimele detalii și pentru a semna.

Surpriza este însă că Florentino Perez îl pusese în capul listei pe Roberto Martinez, selecționerul Belgiei. Totuși, clauza de reziliere l-a împiedicat să mai apeleze la această soluție.

Fostul tehnician al lui Juventus și Chelsea a devenit astfel varianta principala, fiind liber de contract după despărțirea de echipa alături de care a luat titlul în Premier League.

Santiago Solari (42 de ani - fost mijlocaș al galacticilor, actual antrenor la Real Madrid Castilla) va fi antrenor interimar și va conduce echipa la meciul de Cupă cu Melilla, care este miercuri, de la 20:30, urmând ca Antonio Conte să debuteze cu Valladolid, sâmbătă. 

"În cazul lui Conte, respectul se câștigă, nu se impune. Gestionarea vestiarului e mai importantă decât cunoștințele tactice ale unui antrenor. Întotdeauna am avut relații bune cu antrenorii și cred că în acest moment trebuie să privesc de pe margine ce se întâmplă. Nu e momentul să arătăm cu degetul pe nimeni. Am făcut cadou o repriză. Sunt multe lucruri la care trebuie să ne gândim.Trebuie să respectăm deciziile care sunt luate de conducere. Trebuie să fim uniți. Suntem cu Lopetegui până la moarte, dar deciziile se iau de sus. E o situație dezastruoasă pentru toată echipa" Sergio Ramos, căpitan Real Madrid

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
1195078783842427
Cantemir Mefa  •  29 Octombrie 2018, 10:27

Odată cu Lopete trebuia să plece şi F. Perez. Să ai atâtea resurse financiare şi să te împotmoleşti să găseşti în timp util un antrenor valoros, abia după ce ai compromis un sezon întreg, e prostie! Chestia asta cu banii pt rezilierea unui contract este cea mai mare prostie. Lopete pleacă acasă cu 18 mil. fără să merite nici a 20-a parte din sumă!

spinoza
spinoza  •  29 Octombrie 2018, 08:33

Pot pune si pe Regele Spaniei antrenor, pana nu primenesc obosita echipa RM, tot degeaba!

mihai_luchian
mihai_luchian  •  29 Octombrie 2018, 06:52

Săracu' Luțu, aștepta cu papornița pregătită și ăștia îl luară pe Conte. Cine se aștepta?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează