INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

O legendă a fotbalului, deranjată de tactica lui Simeone: „Mai bine te uiți pe Netflix decât la Atletico”

Diego Simeone/ foto: Imago
Diego Simeone/ foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 18:30 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 18:47

Marco van Basten (57 de ani), fostul atacant legendar al lui AC Milan, a analizat jocul lui Atletico Madrid și s-a arătat extrem de deranjat de tactica defensivă a echipei lui Diego Simeone. 

Reacția lui Van Basten vine la 6 zile de la meciul disputat de „plăpumari” în turul din sferturile Ligii Campionilor, cu Manchester City, pierdut cu 0-1. Atunci, echipa lui Simeone s-a apărat pe tot parcursul partidei și nu a expediat nici măcar un șut spre poarta adversă, o premieră negativă pentru Atletico cu „Cholo” pe bancă.

Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului
MERCATO
Se face: „Lewandowski a anunțat noua echipă” » Vestea momentului

Van Basten: „Mai te uiți pe Netflix decât la Atletico”

„Mai bine să schimbi canalul sau să dai Netflix decât să te uiți la Atlético. Ceea ce face este legal, este permis, dar sunt surprins că există o echipă cu 10 jucători în spatele mingii timp de 90 de minute și că încearcă doar să nu primească goluri de la adversari

Nu este nimeni de vină, un antrenor poate alege să joace așa, doar că nu este frumos să vezi doi jucători ca Félix și Griezmann, jucând în defensivă timp de 90 de minute”, a declarat Marco van Basten, potrivit Marca.

Van Basten: „Fotbalul se poate juca și fără ofsaid”

Van Basten, câștigător al Balonului de Aur în '88, '89 și '92 este un împătimit al fotbalului spectacol. Olandezul a propus în mai multe rânduri eliminarea regulii ofsaidului din fotbal, tocmai pentru a evita meciurile în care echipele se apără de la început până la sfârșit.

„Fotbalul este posibil și fără ofsaid. O organizație fotbalistică precum FIFA ar trebui să înceapă să se gândească la modalități de a face fotbalul distractiv, care să țină lumea în mișcare. Cu acest stil de fotbal nu există distracție”, a mai spus Van Basten, potrivit sursei menționate.

3 Ligi ale Campionilora câștigat Van Basten cu AC Milan, în '89, '90 și '94

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mircea Lucescu și Guardiola au pus la cale un superamical: „Îi sunt recunoscător!”

„Am informații că prizezi cocaină!” » Discuția secretă purtată de Mourinho cu Adi Mutu, cu scurt timp înaintea scandalului de dopaj de la Chelsea: „De acolo avea informațiile”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (2)
ripensistu
ripensistu  •  12 Aprilie 2022, 08:44

Nimeni nu ar trebui sa mai comenteze despre marele antrenor Simeone, sa ii dati voi atunci miliarde de euro ca sa isi poata face echipa super ofensiva cu care sa se bata de la egal la egal cu echipa Man City finantata de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  11 Aprilie 2022, 21:40

Mai bine te uiți la Antena 3 decât la meciurile lui Simeone , darămite la Netflix!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează