INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONCERT

Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului la nivel internaţional, vine în România » Maluma, din Moscova la București!

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 13:58

Unul dintre cei mai aprieciaţi artişti latino ai momentului, cântăreţul de origine columbiană Maluma a anunțat prin intermediul rețelelor de socizalizare că va concerta la București.

Artistul va susține în cadrul turneului său internațional "FAME" o serie de concerte prin Europa, iar București este al doilea oraș de pe lista evenimentelor. Concertul va avea loc pe 30 iunie, după ce Maluma va cânta imnul oficial în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal, care se va ţine în Rusia în perioada 14 iunie - 15 iulie.

"Sunt foarte fericit și mândru să lucrez pentru imnul pentru Campionatul Mondial! E o experienţă unică. Aşa că ne vedem în Rusia", a declarat Maluma în urmă cu ceva vreme. Momentan nu au fost oferite detalii despre locația în care artistul va susține concertul, dar nici despre prețul biletelor, dar cu siguranță totul va fi sold-out!

  În vârstă de 24 de ani, Juan Luis Londoño Arias, pe numele său de scenă Maluma, este cântăreţ şi compozitor.

Maluma şi-a lansat primul album de studio, "Magia", în 2012. Videoclipul single-ului "Obsesión" de pe acest album a înregistrat 184 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Cel de-al doilea album, "Pretty Boy, Dirty Boy", a fost lansat la sfârşitul lui 2015 şi conţine elemente de reggaeton, pop şi urban music. Single-urile "Borró Cassette", "El Perdedor" şi "Sin Contrato" au intrat în Top 10 Billboard Hot Latin Songs.

În 2016, a colaborat cu artiştii Thalía, Ricky Martin şi Shakira.

De-a lungul carierei a primit mai multe nominalizări la premii importante, printre care MTV Europe Music Award, precum şi Billboard Music Awards.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close