INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AALBORG - VEJLE 1-3

VELJE. Costel Gâlcă, gest neașteptat în Danemarca: „Jucătorului nu-i venea să creadă ce vede”

Constantin Gâlcă (48 de ani) e lider la danezi cu nou promovata Vejle
Constantin Gâlcă (48 de ani) e lider la danezi cu nou promovata Vejle

Articol de - Publicat marti, 27 octombrie 2020 17:14 / Actualizat marti, 27 octombrie 2020 17:42

Constantin Gâlcă (48 de ani) e lider la danezi cu nou promovata Vejle. Condus de Aalborg, a înlocuit un jucător după 20 de minute, a rezolvat problema și a învins, scor 3-1.

Costel Gâlcă a semnat cu Vejle anul trecut, în martie. Echipa era pe ultimul loc, a fost prea târziu să o mai salveze. A rămas la club, a câștigat autoritar liga secundă, iar acum e marea surpriză a elitei. Locul 1, după șase etape. Ultimul meci, 3-1 pe terenul lui Aalborg. O victorie istorică, prima reușită de Vejle în această deplasare.

Costel Gâlcă, lider în Danemarca

Danezii îl cunosc deja. „Gâlcă are reputația unui bun tactician, care nu ezită să schimbe fața echipei indiferent de momentul meciului", a comentat Ekstra Bladet. La 1-0 pentru adversari, l-a înlocuit pe fundașul dreapta Yamga după numai 20 de minute. „Jucătorului său nu-i venea să creadă ce vede", a observat reporterul EB.

Gâlcă a explicat: „Yamga e un băiat talentat, foarte important pentru noi, dar azi nu i-a ieșit nimic. Puteam să-l trec pe bancă după cinci minute". Acolo era problema lui Vejle și a rezolvat-o. În minutul 69, când scorul era egal, a mai mutat o dată decisiv. Trei schimbări ofensive dintr-un foc. Și finalul i-a aparținut, cu două goluri în cinci minute.

„Nu am fost mulțumit deloc de începutul reprizelor", a declarat tehnicianul în vârstă de 48 de ani. „Totuși, odată intrați în meci, a fost bine. Am stat excelent defensiv, am închis spațiile, presingul a funcționat, am pasat rapid, ne-am creat ocazii și am înscris. Aș vrea să fim mai concentrați încă din primele minute".

Costel Gâlcă: „Întotdeauna e plăcut să fii primul"

Cum se simte pe locul 1? Gâlcă le cere tuturor să nu sărbătorească prea mult. „Întotdeauna e plăcut să fii primul, e bine pentru încrederea jucătorilor, pentru club, pentru fani, dar de-abia a pornit sezonul. Mai sunt foarte multe meciuri. Trebuie să creștem în joc constant". Amintindu-și că "etapa trecută am învins, cu Lyngby, însă nu am jucat bine. Să rămânem modești și să muncim și mai mult".

Caz incredibil la FCSB! Jucătorul a vorbit direct cu Gigi Becali: „Lasă-mă mai mult pe teren!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Tensiune maximă la Barcelona! Josep Maria Bartomeu a surprins pe toată lumea cu ultima decizie

Oamenii din sport și vedetele TV riscă interdicție la reclamele la pariuri! Măsură drastică în Marea Britanie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
dubluv
dubluv  •  28 Octombrie 2020, 09:00

prost redactate stirile de pe GSP, dar titlurile infinit mai proaste! La un articol in care trebuie laudat Galca pentru ca e pe locul 1 in Danemarca cu o nou-promovata, ei tin sa sublinieze ca o data Galca a facut o schimbare inainte de pauza.

doardinamo1948
doardinamo1948  •  28 Octombrie 2020, 01:14
Postat de viorelpreda pe 27 Octombrie 2020, 22:27

Cu valize impinse la greu de cioban in ultimele etape.Daca castiga Muresul campionatul dupa ce a fost la zece puncte in spatele Fcsb-ului se retragea ciobanul de atunci din viata publica.Cat despre antrenorul Galca deocamdata nu m-a convin.Il astept sa-si arate valoarea intr-un campionat mai tare decat al Danemarcei.

Ești tare greu de mulțumit. Avem 2 antrenori care au reușit in campionate medii, restul .....dar Gâlcă face treaba buna cu o nou promovată.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  27 Octombrie 2020, 23:18

Mai are rost sa spunem ca la fotbal Danemarca e peste noi? Respect Galca! Uite, fecesebeilor, pe cine ati dat afara aiurea!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează