INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

„Bombardierul” Osimhen, spre Premier League în ianuarie. Ce club l-a pus primul pe lista de transferuri

Victor Osimhen are o cotă de 120 de milioane de euro pe Transfermarkt.de
Foto: Guliver/GettyImages
Victor Osimhen are o cotă de 120 de milioane de euro pe Transfermarkt.de Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 18:09 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 18:44

Victor Osimhen, 24 de ani, golgheterul lui Napoli, e dorit insistent de Mauricio Pochettino, managerul lui Chelsea. Și nu la sfârșitul sezonului, ci în ianuarie. Clubul englez e gata să plătească 100 de milioane de euro pentru un jucător aflat cu un an și jumătate înainte de sfârșitul contractului.

Sezonul trecut, Victor Osimhen a fost cel mai bun jucător al lui Napoli. Cu 26 de goluri (31 în toate competițiile) și 5 assisturi în Serie A, bombardierul nigerian a fost principala forță a albaștrilor în cursa spre cucerirea celui de-al treilea titlu din istorie, primul după o pauză de 33 de ani.

„Perla” Braziliei și a lui Real Madrid are și o latură extrem de agresivă. Și-a lovit brutal un adversar!
BRAZILIA
„Perla” Braziliei și a lui Real Madrid are și o latură extrem de agresivă. Și-a lovit brutal un adversar!

Negocierile întârzie pentru prelungirea contractului lui Victor Osimhen la Napoli

În actuala stagiune, fără Luciano Spalletti, antrenorul campioanei care a părăsit San Paolo imediat după triumf, ajuns astăzi selecționer al Italiei, Osimhen nu se mai simte bine. A pierdut patru meciuri din cauza unei accidentări și, în nouă etape jucate, a marcat de șase ori. Iar echipa e pe locul 4, la opt puncte în spatele liderului Inter Milano.

Victor are o relație dificilă și cu clubul. După un penalty ratat contra Bolognei, el a fost ironizat chiar pe contul oficial de TikTok al grupării napolitane, moment în care agentul lui Osimhen a amenințat că va duce cazul la tribunal. Ceea ce nu s-a întâmplat până la urmă, dar atacantul încă nu și-a prelungit contractul, care expiră în 2025. Negocierile trenează.

Chelsea încearcă să-l convingă pe Victor Osimhen printr-un fost coleg și prieten

Pe acest fundal, deloc pozitiv, Daily Telegraph anunță că Mauricio Pochettino, managerul lui Chelsea, îl consideră esențial pentru viitorul apropiat și l-a pus primul pe lista jucătorilor pe care „The Blues" încearcă să-i transfere. Nu în vara lui 2024, ci în ianuarie!

Chiar dacă mai are un an și jumătate de contract, Osimhen va costa minimum 100 de milioane de euro. Și la acest preț, Chelsea va acționa, deși a cheltuit deja în 2023-2024 nu mai puțin de 462 de milioane în mercato.

Conform Telegraph, legătura lui Chelsea cu Osimhen s-ar face prin senegalezul Kalidou Koulibaly, prieten bun cu Victor, fost coleg cu acesta la Napoli și ex-jucător al lui Chelsea, aflat acum la Al-Hilal.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Pe marginea prăpastiei! Septupla campioană a Franței a ajuns pe ultimul loc. „Sperăm să nu fie acesta finalul. Este o catastrofă!”
FRANȚA
Pe marginea prăpastiei! Septupla campioană a Franței a ajuns pe ultimul loc. „Sperăm să nu fie acesta finalul. Este o catastrofă!”
Adrian Mutu, din nou criticat dur la Baku: „Conduce echipa spre prăpastie și dă speranțe false suporterilor”
AZERBAIDJAN
Adrian Mutu, din nou criticat dur la Baku: „Conduce echipa spre prăpastie și dă speranțe false suporterilor”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  27 Noiembrie 2023, 19:05

De ce nu l-or fi luat cu o cincime din banii dati pe Nicolas Jackson si alte aratari?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează