INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Scandal în Italia! Un campion cu Napoli este acuzat că a luat împrumut jumătate de milion de dolari și nu vrea să-i mai restituie

Victor Osimhen este acuzat că a luat împrumut jumătate de milion de dolari și nu vrea să-i mai restituie. Foto: Imago Images
Victor Osimhen este acuzat că a luat împrumut jumătate de milion de dolari și nu vrea să-i mai restituie. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 16 octombrie 2023 19:06 / Actualizat luni, 16 octombrie 2023 19:10

Sora și cumnatul lui Victor Osimhen (24 de ani) sunt în plin scandal cu atacantul lui Napoli și al naționalei Nigeriei. Campionul Italiei refuză să-și achite o datorie mai veche, bani pe care cumnatul îi primise drept comision la transferul de la Lille.

Victor Osimhen nu are numai probleme medicale, după ce s-a accidentat la naționala Nigeriei, dar se confruntă și cu un scandal în familie. Atacantul lui Napoli este acuzat de două rude ale sale că nu vrea să-și achite o datorie mai veche de 500.000 de dolari. 

A plecat de 13 ani din țară și e surprins de practicile antrenorilor români: „M-a îngrozit ce am putut să aud la cursul de Licență PRO!”
ANTRENORI
A plecat de 13 ani din țară și e surprins de practicile antrenorilor români: „M-a îngrozit ce am putut să aud la cursul de Licență PRO!”

Banii respectivi fuseseră luați sub formă de împrumut de la cumnatul său. Osita Okolo, care la rândul lui îi primise drept comision la transferul fotbalistului de la Lille în Serie A.

„Nu îmi mai răspunde la telefon, pentru că nu dorește să-mi plătească banii!”, s-a revoltat și sora acestuia, Easter.

Victor Osimhen refuză să-și achite o datorie mai veche

Dar asta nu-i totul. Profitând de faptul că are mare influență asupra poliției și organelor locale de decizie, Osimhen a dat ordin ca sora sa să fie arestată. Lucru care s-a și întâmplat! 

„M-am însurat cu Easter în 2019 și-mi amintesc că Victor mi-a cerut să lucrez pentru el, să-i devin personal manager. Pe 31 iulie 2020 a venit transferul oficial la Napoli și n-am fost eu cel care a închis direct această operațiune, ci fostul său agent William D'Avila și cu firma DW Sports Management. 

Domnul D'Avila mi-a plătit un comision de peste o jumătate de milion, bani pe care pot să-i dovedesc cu acte oficiale. Osimhen mi-a cerut să-l împrumut cu 500.000 puțin după aceea. Suntem o familie, soția mea e sora lui și nu vedeam de ce să nu-i dau banii aceia. Acum regret amarnic și l-am reclamat, pentru că vreau banii mei, comisionul pe care D'Avila mi l-a achitat înainte ca Osimhen să-și schimbe impresarul”, a spus cumnatul lui Victor Osimhen.

Scandal în Italia! Un campion cu Napoli este acuzat că a luat împrumut jumătate de milion de dolari și nu vrea să-i mai restituie
Easter și Osita Okolo, sora și cumnatul lui Victor Osimhen. Foto: Captură YouTube

Cumnatul lui Victor Osimhen acuză: „Este o minciună că sora sa l-a șantajat”

Osita Okolo, cumnatul atacantului de la Napoli, a povestit și ce a pățit nevasta lui când Osimhen a revenit în țară: „Victor este acum foarte bogat și are o influență deosebită asupra poliției. Așa se face că a trimis un echipaj să o aresteze pe Easter. S-a plâns că aceasta l-a șantajat, dar totul e o minciună. 

Ea nici nu are numărul lui de telefon, nu mai vorbește de mulți ani cu el și a încercat să-l contacteze pe rețelele sociale, pentru a-i da banii. Mi-e frică pentru siguranța familiei mele și nu vreau decât să-mi achite datoria, bani pentru care am muncit. Sper că după acest interviu îmi va răspunde public”.

4,5 milioane de euronet anual câștigă acum Victor Osimhen la Napoli. Atacantul nigerian negociază prelungirea contractului și o mărire substanțială a salariului

Citește și:

10 caracteristici ale fotbalistului pentru care FCSB a bătut palma. Prin ce se remarcă atacantul

MM Stoica a venit cu replica după declarațiile medicului naționalei, din GSP

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează