INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

VIDEO Scene incredibile în Germania » Au păstrat distanța socială pe teren, în semn de protest! Cât s-a terminatul meciul

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2020 20:43 / Actualizat vineri, 18 septembrie 2020 20:48

SG Ripdorf/Molzen a pierdut cu 37-0 meciul cu SV Holdenstedt II, din 3. Kreisklasse, o divizie de amatori din Germania. Povestea partidei este una incredibilă. 

Cu o etapă în urmă, jucătorii lui Holdenstedt II au intrat în contact cu un adversar confirmat cu noul coronavirus. Au efectuat teste imediat după meci, toate au ieșit negative, dar cei de la Ripdorf s-au temut pentru sănătatea lor. Au încercat să amâne partida, după cum a declarat pentru ESPN Patrick Ristow, unul dintre finanțatorii echipei, dar s-au lovit de refuzul adversarilor. 

Au păstrat distanța socială pe teren

Mai mulți fotbaliști au refuzat să intre pe teren, iar neprezentarea ar fi atras o amendă. Au reușit să strângă 7 jucători, numărul minim necesar pentru starul partidei. Apoi a început comedia, după cum povestește același Ristow. 

„Când a început partida, unul dintre jucătorii noștri a pasat mingea la adversari, apoi s-au îndreptat către marginile terenului. Holdenstedt a marcat, iar arbitrul ne-a avertizat căpitanul pentru comportament nesportiv. Adversarii nu au înțeles, dar noi nu voiam să riscăm nimic.

Pentru restul partidei, fotbaliștii noștri au revenit pe teren, dar au stat nemișcați. Nu au intrat în dueluri directe, au păstrat distanța socială, cel puțin doi metri față de orice oponent”, a spus oficialul echipe învinse cu 37 la 0. 

VIDEO, Imagini din meciul în care s-au respectat măsurile de distanțare

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Suma uriașă pe care ar fi împărțit-o Blatter cu alți doi oficiali FIFA!

Marius Șumudică face un anunț-șoc din Turcia: „Probabil voi fi dat afară”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează