INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEGANES - BARCELONA

VIDEO Barcelona s-a făcut de râs cu Leganes! Prestație jenantă a superstarurilor catalanilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 22:47

FC Barcelona s-a făcut de râs în deplasarea cu Leganes, unde a pierdut scor 1-2, înregistrând prima înfrângere din acest sezon și al doilea meci la rând în care primește cel puțin două goluri.

VEZI AICI VIDEO

Messi & co păreau să aibă un meci ușor împotriva echipei care nu luase decât un punct în primele 5 meciuri. Barca a deschis scorul după doar 12 minute, Coutinho fiind marcator.

Jocul n-a funcționat cum Valverde și-ar fi dorit, chiar dacă la pauză echipa sa a intrat în avantaj. Începutul de repriză secundă a fost catastrofal însă.

El Zhar (52) și Oscar (53) au dat două lovituri, una după alta, iar echipa lui Messi nu părea că realizează ce i se întâmple. Chiar dacă Barcelona a avut posesia până la final, Cuellar a păstrat poarta lui Leganes intactă.

Leganes a obținut prima victorie a sezonului, adună 4 puncte și urcă până pe locul 17, primul deasupra liniei retrogradării. Barcelona are 13 puncte și poate fi depășită de Real Madrid, tot cu 13, care va juca cu Sevilla.

Echipele:

Leganes: Cuellar - Juanfran, Tarin, Bustinza, R. Garcia, J. Silva - El Zhar, Vesga, R. Perez, Oscar - En-Nesyri
Rezerve: Serantes - Sabin, Rolan, M. Santos, Gumbau, Carillo, Nyom

Barcelona: Ter Stegen - S. Roberto, Pique, Umtiti, Vermaelen - Rakitic, Busquets, Coutinho - Messi, Munir, Dembele
Rezerve: Cillessen - J. Alba, Arthur, Suarez, Semedo, Vidal, Malcom

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (20)
lionforever
lionforever  •  26 Septembrie 2018, 23:32

Special pentru pariori această zi.

mariuss72
mariuss72  •  26 Septembrie 2018, 23:27
Postat de Gigel Borcanel pe 26 Septembrie 2018, 23:25

Sevilla e într-o formă extraordinară ...

Sigur ca e, poate nu stiai ca astea's primele lor goluri acasa in actuala editie de campionat.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Septembrie 2018, 11:14
Postat de magic4ever pe 27 Septembrie 2018, 10:50

Barcelona a pierdut cu ultima clasata din Spania, in timp ce Real a pierdut cu Sevilla care joaca an de an in cupele europene si a mai si castigat cateva Europa League...este o mare diferenta intre echipele cu care au jucat Barca & Real...

Da și nu. De multe ori ți-e mai ușor cu echipele mai bune, pentru că ies la joc. Aseară, la 2-1, Leganes n-a avut om dincolo de 35-40 de metri de buturile proprii. S-a agățat de fiecare balon, a aglomerat foarte bine toată zona. Din păcate, Barca nu știe ce-i aia șut de la distanță, singura soluție în astfel de cazuri. Suarez nu-i în formă, Munir nu știe traseele, Dembele e firav și are nevoie de spații. Valverde a improvizat prostește cu Vermaelen pe stânga, ceea ce a distrus flancul pe partea ofensivă. Nici Sergi Roberto nu se simte mai bine pe aripă. Rezultatul e firesc, în astfel de condiții.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează