INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATENTAT

VIDEO Ca pe vremea lui Escobar! Tentativă de asasinat asupra fotbalistului care a răsturnat planurile pariorilor: "În acel moment au început să tragă"

Articol de - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 09:35

Juan Sebastián Quintero, 23 de ani, fundașul lui Deportivo Cali, a accelerat când ucigașii plătiți au început să tragă în mașină. Nici fratele său n-a fost atins de gloanțe.

Pe 2 iulie 1994, la ora 3 dimineața, internaționalul columbian Andrés Escobar n-a avut nicio șansă. A fost împușcat de șase ori într-o parcare din Medellín, murind pe loc. Ucis pentru un autogol la Mondialul din Statele Unite.

Juan Sebastián Quintero, stoperul lui Deportivo Cali, a avut un înger păzitor. Și el, și fratele său. Au scăpat dintr-o tentativă de asasinat. Duminică noapte, tocmai se urcaseră în mașină, când un individ a bătut în geam. 

"Am fost o clipă mai iute ca ei"

"I-am văzut arma de foc îndreptată spre mine. Singurul lucru pe care îl puteam face era să reacționez rapid. Poate că am fost o clipă mai iute ca ei. Cum am accelerat, au început să tragă", a povestit Juan presei columbiene. "Din fericire, toate gloanțele ne-au ocolit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a salvat pe amândoi".

Apărătorul în vârstă de 23 de ani, împrumutat sezonul trecut la Sporting Gijón, devenise o țintă, după ce echipa lui ratase play-off-ul și răsturnase planurile pariorilor. "E inexplicabil, fotbalul e doar un joc. Astăzi, am fost eu. Mâine ar putea fi alți jucători".

46007488 268483880679449 723504030038360064 n

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close