INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INDIA

VIDEO + FOTO Încă un EPIC FAIL, după Ronaldo! Șoc pentru Maradona când și-a dezvelit statuia de peste 3 metri: "E Hodgson" :D

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 20:32

După luni de zile de amânări, Diego Maradona a ajuns în sfârșit în India, la Calcutta, la dezvelirea statuii sale înalte de 3,6 metri.

Marea problemă: statuia nu seamănă deloc cu El Pibe de Oro, iar ironiile au început să curgă pe twitter. "Măiestria" cu care a fost executată a adus aminte de o altă statuie care a fost praf la capitolul acuratețe: cea a lui Ronaldo din Madeira. 

În excursia din India, Maradona, care a fost cazat la un hotel care-i poartă numele, a vizitat și un spital de copii bolnavi de cancer. De asemenea, a participat la un meci de fotbal contra unei echipe conduse de Sourav Ganguly, fost căpitan al "naționalei" de cricket.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
valentinn10
valentinn10  •  13 Decembrie 2017, 10:00

Nu se poate asa ceva, nu se poate si de 3 m...

valentinn10
valentinn10  •  13 Decembrie 2017, 09:57

Nu se poate asa ceva, nu se poate si de 3 m...

blocatu
blocatu  •  12 Decembrie 2017, 21:59

au un talent artistii astia,de te doare mintea! daca ronaldo semana cu el eventual la 6 dimineata pe tron dupa o noapte de betie, asta seamana cu statuia lui Mrs.Doubtfire! stiti voi, jucata de regretatul Robin Williams!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează